Wyrażaj się kolego.
L
www.mazdaspeed.pl
pc131 napisał(a):Na razie nie wiem, oby nie. Bo mógłbym dostać samochód bez dachu, albo bez silnika.
pc131 napisał(a):z UNIQĄ.
pc131 napisał(a):A swoją droga przejściowo kupiłem Renault Scenic II z 2003r 1.9dCI 120KM
loockas napisał(a):pc131 napisał(a):A swoją droga przejściowo kupiłem Renault Scenic II z 2003r 1.9dCI 120KM
yyy... dzisiaj w Jaworznie? Pytam z głupa bo właśnie dzisiaj odjechało takie spod naszej firmy. Szef się pozbył. Ale aż w taki zbieg okoliczności nie uwierzę
pc131 napisał(a):Zabezpieczenia miałem seryjne (Touring 2007 ver. USA) – nawet nie wiem jakie, szczerze mówiąc.
Pioteq25 napisał(a):obcięcie prawej ręki dla złodziei
tryq napisał(a):Szczerze współczuję, bo znam to z autopsji.
Mi, a w zasadzie mojej ciężarnej żonie ukradli w połowie stycznia Mazdę 6GH kombi spod pracy, koło szpitala Bródnowskiego. Samochodu jak się spodziewałem nie odnaleziono, ale odzyskałem ubezpieczenie, choć po przeszło 2 miesiącach, bo ubezpieczyciel bardzo zwlekał. Dużo dało ubezpieczenie bez udziału własnego i z zachowaniem wartości samochodu przez cały okres ubezpieczenia.
Po 2 latach od zakupu oddali mi 90% wartości autka.
Niestety nie zaryzykowałem ponownego zakupu Mazy 6, choć nie ukrywam ,że w planach mam zakup kolejnej Mazdy, ale tym razem pewnie Mazdy3.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości