Kogo widziałem / widziałam
Bartg napisał(a):Tiger918 widziany w Xedosie wczoraj na Tatrzańskiej przy Grota jakoś koło południa
Pozdrawiam i dzieki...
- Od: 25 paź 2008, 22:07
- Auto: xedos6v6, Bmw G20, A6 C7
a czy właściciel czarnej mx3 na blachach GCH jest na forum? bo kierowca mi czesc kiedyś machał
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
,,mx5'' jasne ze rx8 takiej fury niemożna pomylić z żadna inna 
- Od: 6 paź 2009, 08:42
- Auto: Była Mazda 323f BA
JeST AUDI A3 1.8 T :)
Na Skrzywana to kogoś ode mnie ze szkoły 
Biała 323f BG widziana na Piłsudskiego po 17, pozdrowienia
bo kolega ma tu konto chyba
Biała 323f BG widziana na Piłsudskiego po 17, pozdrowienia
bo kolega ma tu konto chyba
-
Ania_TM
lukias81 napisał(a):szarpakowóz na stałej trasie, ale się zagapiłem
to raczej nie ja wczoraj
- Od: 10 lip 2011, 19:59
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 GT B+LPG
D4NI3L napisał(a):raczej nie
Niestety, to Tweety, która była kiedyś na spocie

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
prajs napisał(a):Cześc,
widziałem dzisiaj koło godziny 22 w Gdyni wypadek w redłowie na wysokości stacji Lotosu...
widziałem srebrną mx3, to ktoś z naszych??
pozdr
niestety to była Paulina od mnie ze szkoły, która wracała do domu po wykładach. Była w bardzo ciężkim stanie. Dzisiaj pomimo zakażenia rany (połamana prawa noga + zerwane więzadło) wypisali ją ze szpitala, bo nie mają już miejsca, żeby ją trzymać. [tiiit] służba zdrowia ...
日本の国内市場
- Od: 27 maja 2011, 01:25
- Auto: MX3 1.6 SOHC viewtopic.php?f=312&t=122756
max_gd napisał(a):prajs napisał(a):Cześc,
widziałem dzisiaj koło godziny 22 w Gdyni wypadek w redłowie na wysokości stacji Lotosu...
widziałem srebrną mx3, to ktoś z naszych??
pozdr
niestety to była Paulina od mnie ze szkoły, która wracała do domu po wykładach. Była w bardzo ciężkim stanie. Dzisiaj pomimo zakażenia rany (połamana prawa noga + zerwane więzadło) wypisali ją ze szpitala, bo nie mają już miejsca, żeby ją trzymać. [tiiit] służba zdrowia ...
Najważniejsze że żyje
- Od: 20 cze 2011, 23:30
- Auto: zagazowana 323f BA KF GT
Pozdrowienia dla Jarek.ZE, z którym dzisiaj sie spotkalismy w godzinach rannych u zbiegu ulic Grochowskiej i Grenadierów
Miło było sie znowu spotkać i pogadać 
-
Szalotka
Pozdro dla grafitowej mazdy 323f ba na białych felgach z dokładką w stickerach i z xenonem którą mijałem dzisiaj rano na teatralnej w sosnowcu, pozdro również dla zielonej efki sparkle green która stała obok mnie na światłach też na teatralnej, a także pozdro dla właścicieli srebrnej i grafitowej efki widzianych na ul litewskiej