WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Wodnik » 16 lis 2011, 10:46

No ba!Taki meczyk leciał w telewizji że atmosfera musiała być gorąca <lol>
Dzięki za spota. Za dwa tygodnie też się mam zamiar stawić
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Forumowicz

Od: 16 lut 2011, 15:37

Postprzez arjot » 16 lis 2011, 11:35

Dzięki za fajną atmosferę i ulotki, sry że tak krótko ale czasem lubię się w domu pojawić :P
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez Grucha » 16 lis 2011, 12:14

Przejeżdżałem ok. 20.00 zatrąbiłem radośnie ale nie miałem czasu wstąpić zatem do następnego :)
Grucha

Postprzez Szalotka » 16 lis 2011, 13:17

arjot napisał(a):Dzięki za fajną atmosferę i ulotki,

Jeszcze raz podkreśle ze atmosfera wczoraj była medalowa <spoko>

Co do ulotek to jeszcze trochę jest. Jak ktoś chce na szybko to prosze o pw.
Mimo wszystko za dwa tygodnie przywioze i na meczu w tą Niedziele też bedę miał ;)
Szalotka

Postprzez riśta » 16 lis 2011, 13:31

gromaciek napisał(a):Podziekował za spociwo :)
Atmosfera wczoraj była przednia <spoko>

święta racja, było zacnie :D
frekwencja budująca, atmosfera hahaha <lol> <spoko>
wielkie dzięki :D

pozdro 4 all

ps. Dzięki nell8, Waterlive i CezaR za zamknięcie spota <lol> dawno nie było tak wesoło <spoko> mam nadzieję, że 186 zamieniło się w wesoły autobus, jeżeli nie to następnym razem wsiadamy z Wami :D
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Od: 20 maja 2011, 11:40

Postprzez nell8 » 16 lis 2011, 14:57

Obecnym dziękuję :*
Nieobecnych pozdrawiam i mam nadzieję, że na następnym spocie będzie nas więcej :D

Pozdruffki 4 All

ps. remember who need speed...??? :> hahaha
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez AmRoZ » 16 lis 2011, 15:07

niestety z pracy dopiero o 00:30 wyszedłem ;/ kur.a mac !!!! :(
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez Szalotka » 16 lis 2011, 16:49

Nie przejmuj sie Andrzej. Nastepny spot planowany jest w miejscu, które bardzo lubisz ;)
Kawiarnia – STARA PRAGA – ul. Targowa 18 paw.33 (wjazd od ul. Mackiewicza)
Mapka
Szalotka

Postprzez Lulka » 21 lis 2011, 11:22

żeby nie było że się czepiam <faja>
ale tak wygląda rozkład spotów które się ostatnio odbyły:
Sonata
Praga
Caffe 66
Praga

a kiedy gdzieś w okolicach Mokotowa etc? <cisza> <diabełek>

moim zdaniem teraz powinien być w Galerii Mokotów albo w Sadyba Best Mall albo przy Bibliotece Narodowej albo w nowym miejscu w podobnej lokalizacji. <nie powiem> <spoko>
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Paweł » 21 lis 2011, 11:31

Każdy ciągnie w swoją stronę ;). Ja pamiętam czasy, kiedy spot na Pradze był raz na kwartał... i to najczęściej w King Crossie, ble... :) ;)
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez Siw-y » 21 lis 2011, 11:38

Najczęściej był w Fort Wola :P

Można by tam znów w któryś wieczór zimowy uderzyć bo parking podziemny jest znów otwarty :)

A co do spota najbliższego to ja jestem za GM bądź SBM :P
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Szalotka » 21 lis 2011, 11:39

tco_tm napisał(a):Każdy ciągnie w swoją stronę ;) .

Ja osobiscie jestem elastyczny na wszystkie miejsca. Ostatnio nawet z powodu braku samochodu wybrałem sie autobusami na Bemowo gdzie mam bardzo daleko :D Dla chcącego nic trudnego. Kto ma być to zawsze bedzie ;)

Lulu napisał(a):ale tak wygląda rozkład spotów które się ostatnio odbyły:
Sonata
Praga
Caffe 66
Praga

Na pradze ma sie dopiero odbyć najbliższe spotkanie. Za miejscem Kawiarni Stara Praga byli praktycznie wszyscy, którzy ostatnio byli w Cafe66. A trochę osób było :)

Nie wiem czy czytałaś ale umieszczałem też taką informacje kilka postów wyżej
gromaciek napisał(a):Pierwszeństwo wyboru nastepnego miejsca spotkania mają osoby obecne na danym spocie z zaznaczeniem tego ze bedą badz mają zamiar byc obecne na kolejnym.
Jezeli na spotkaniu miejsce nie zostało ustalone bo tak też sie zdarza ze względów niepewnosci uczestnictwa na next spocie to wtedy jest chwila na propozycje w tym temacie

Ja wiem ze nie wszystkim zawsze sie dogodzi. Nie widze natomiast problemu zeby kolejnym miejscem po Kawiarni S.P była np. Galeria Mokotów badz Biblioteka Narodowa. Bedę miał to na uwadze przy wyborach miejsca nawet w przypadku jesli miałbym sie nie pojawić na najbliższym spotkaniu. Wspomniałaś wiec bedę pamietał <spoko> Tyle mogę obiecać :)
Szalotka

Postprzez CezaR83 » 21 lis 2011, 13:13

<szok>
Ja w ogóle nie wiem po co ta jałowa dyskusja!

Od dawna wiadomo ze miejsce ustalają osoby które sie pojawiają regularnie na spotach i to one wiedza najlepiej gdzie chcą sie spotkać na następnym spocie.... Po co mamy ustalać miejsce spotkania wg tych którzy ostatnio nie bywają wcale :| ?
Z tego co pamiętam to sporo z tych osób chciało Kobyłkę ostatnio a jak wiemy spotkanie zakończyło sie porażką.
wiec o co chodzi.... <cisza>
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez Wodnik » 21 lis 2011, 13:59

NIe każdy ma na tyle speeda żeby dojechać na spociwo <rotfl>
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Forumowicz

Od: 16 lut 2011, 15:37

Postprzez Gib » 21 lis 2011, 14:01

Jakby GM był następną razą to pewnie wpadnę, bo niestety ale jutro druga zmiana w pracy.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 21 lis 2011, 14:15

Gib napisał(a):Jakby GM był następną razą to pewnie wpadnę, bo niestety ale jutro druga zmiana w pracy.

Jutro nie ma spotkania ;)
Od 15.11.2011 do 6.03.2012 spoty odbywają sie co dwa tygodnie.
viewtopic.php?f=69&t=107414
Szalotka

Postprzez Lulka » 21 lis 2011, 14:49

Siw-y napisał(a):Najczęściej był w Fort Wola :P

Można by tam znów w któryś wieczór zimowy uderzyć bo parking podziemny jest znów otwarty :)

no fajnie by było :) tam byłam na swoim pierwszym spocie :) Siwy wymieniał wtedy zegary w kombiaku :D hehehehe ile ludu wtedy było :) mimo że był luty i pizgało jak jasna cholera :)

co do miejsc wybieranych " większościowo na spotach" to idąc tym tropem na Mokotowie może nigdy nie być a okresie zimowym bo nikt z Mokotowa nie pojawił się na spocie by rzucić taką opcję ...

szkoda że nie są brani pod uwagę Ci którzy pracują do późna i o 19-20 to dopiero docierają do domu a jechać na drugi koniec warszawy o tej porze to .... <dupa>

no ale ok :) skoro większości pasuje to ja nie będę się upierać :) do zobaczenia w marcu :)

CezaR83 napisał(a):Z tego co pamiętam to sporo z tych osób chciało Kobyłkę ostatnio a jak wiemy spotkanie zakończyło sie porażką.
wiec o co chodzi.... <cisza>

wiesz co Cezar ... Ty żyjesz chyba w innym świecie :| ... My się wybieraliśmy na spota do Kobyłki <spoko> <jupi> ... tylko są pewne sytuacje kiedy siła wyższa sprawia że chcieć nie znaczy móc <oczy> <nie powiem> ... tego dnia a był to 11 października miałam dzwona :( <płacze> i trzeba było zaholować moje auto do Grodziska ... ale dla Ciebie <nie powiem> ahh nie ważne ...

ciocia Lulu samo-zło :]
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Gib » 21 lis 2011, 15:01

Też się wybierałem do Kojota ale w niedzielę przed spotem padł mi alternator i jeździłem tylko na krótkich odcinkach ładując aku z gniazdka gdzie się dało ;)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 21 lis 2011, 15:21

Lulu napisał(a):szkoda że nie są brani pod uwagę Ci którzy pracują do późna i o 19-20 to dopiero docierają do domu a jechać na drugi koniec warszawy o tej porze

Pod uwage są brani wszyscy. Bez wyjatków. Spoty czesto konczą sie nawet o 23 badz pozniej. Też tak sie zdarza :) Nic nie stoi na przeszkodzie pojawić sie np. o 21.00 czy pozniej. Istnieje telefon i mozna zadzwonic bądz wysłać sms-a z zapytaniem czy jestescie ?

Lulu napisał(a):co do miejsc wybieranych " większościowo na spotach" to idąc tym tropem na Mokotowie może nigdy nie być a okresie zimowym bo nikt z Mokotowa nie pojawił się na spocie by rzucić taką opcję ...

To nie tak. Nie trzeba być z danej dzielnicy zeby sugerować miejsce. Ja bardzo często proponowałem Galerię Mokotów i dalej będę to robił. Z Mokotowa jest np. Trolix, który zaraz po spocie w tym miejscu rzucił propozycję spotkania w GM ale z powodu braku dostępu do internetu nie wiedział ze własnie tam był spot a nie mógł sie pojawić :)

Lulu napisał(a):skoro większości pasuje to ja nie będę się upierać :)

I słusznie. Nie ma co na siłę z drewnianego kołka robić cegłę.
Jak juz wspomniałem pamiętam o Mokotowie i okolicach i napewno tam bedą spotkania.

Lulu napisał(a):do zobaczenia w marcu :)

Nie mów ze dopiero w Marcu sie pojawisz. Do tego czasu Mokotów napewno bedzie odwiedzony i to pewnie nie raz :)

Siw-y napisał(a):Można by tam znów w któryś wieczór zimowy uderzyć bo parking podziemny jest znów otwarty :)

Też myslalem o tym miejscu bo dawno nas tam nie było a jest naprawde wporządku i bedzie wzięte pod uwagę :)

Dobra Szanowni Panstwo. Nie robmy bezsensownego zamieszania bo nie ma sensu.
Szalotka

Postprzez Waterlive » 21 lis 2011, 23:59

ale o co chodzi??

rozumiem, że pilnujesz porządku miejsc spotkań to czemu nie piszesz, że teraz kolej na białołękę?

rozumiem, że blisko domku wygodnie, ale jak ktoś chce to jedzie na drugi koniec tam gdzie większość zdecydowała i nie marudzi. ja z okolic mehofera mam po drodze prawie wszystkie miejsca spotowe, łączeni z powsinem ;)
akurat na ostatnim rozważaliśmy GM i SP, ta druga wygrała tylko dzięki bułkom z pieczarkami, których notabene Gromaciek jeść nie powinien :)
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Forumowicz

Od: 20 maja 2010, 00:04
Auto: Citroen Berlingo II 2.0 HDI 03'