tco_tm napisał(a):Stilo 5d tez mi się podoba – nawet bardziej od 3d
Paweł, Tobie się podoba Multipla więc wiesz....
www.mazdaspeed.pl
Zyg napisał(a):Paweł, Tobie się podoba Multipla więc wiesz....
tco_tm napisał(a):szklanemu dachowi
jarekrk napisał(a):Kupione wczoraj E46 323 99
jarekrk napisał(a):wykończenie tego auta to bajka
JohnnyB napisał(a): to naprawdę fajne auto :–)
loockas napisał(a):.......... Już bym wolał PT Crusera
jarekrk napisał(a):ok, jak znajdę chwile czasu
średnie spalanie z Łodzi do nas przy prędkości ok 140-150 8.5 na trasie także spoko jak na 2.5:)
jarekrk napisał(a):Kolego jechałem z Pabianic do KRk 270km
jak odebrałem auto miałem paliwa na 80km, zatankowałem za 100zł (czyli ok 18l) przyjechałem do KRK to miałem paliwa jeszcze na 40km czyli zużył 22,5litrów mniej więcej.Czyli wychodzi ok 8.5 litra,
Dojechałem w 2h i 20 min, średnio cały czas 130-140 jechaliśmy
jarekrk napisał(a):To tutaj cały czas aktualizuję, w zależności od tego jak teraz jadę i wciskam pedał gazu z tego co zauważyłem
nemi napisał(a):jarekrk napisał(a):To tutaj cały czas aktualizuję, w zależności od tego jak teraz jadę i wciskam pedał gazu z tego co zauważyłem
Ja też mam wskazanie na bieżąco, łącznie z uwzględnieniem stylu jazdy, ale co pewien czas dokonywana jest korekta w oparciu o faktyczną ilość paliwa w baku bez obliczeń matematycznych. Przynajmniej tak mi się wydaje obserwując działanie – kiedy mam mniej niż ćwierć baku przełączam kompa w tryb wyświetlania zasięgu. Jak to działa przy pełnym baku czy połowie nawet nie wiem– wtedy komputerowi każę wyświetlać średnie spalania
.
Tak czy inaczej – nie bazowałbym na tym przy wyliczaniu spalania.
loockas napisał(a):Szukałem po prostu jak najmniej bitego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości