KIELCE – spotkania regionalne
gaz w deche z pierwszych swaitełpawlak63 napisał(a):Bylem na dworzu i fakt ze jest zimno..i tym bardziej pewne jest to ze bedzie nas max 3..;/lisek0708 napisał(a):pawlak63 ty Cisłeś mazdę czy spokojnie jechałeś bo coś mnie dojść nie mogłeśhehe ale daje radę
Hm..na poczatku z tych pierwszych swiatel lecialem za Toba (gaz w deske)..praktycznie na rowni, wiec Cie nie doszedlem..a tam na gorce moj blad bo jak dojezdzalismy do swiatel to bylo czerwone i zwolnilem, dalm Madzi bieg 3..i za wolno sie zbierala..moglem do 2 zejsc to bylo by lepiej
![]()
Ale jeszcze na spokojnie sie zmierzymytylko w bezpieczniejszym miejscu
![]()
Porownamy silnik 1.6 do 1.5. Zobaczymy czy mazda dobrze zrobila zaminiajac 1.6 na 1.5
- Od: 24 sie 2011, 23:50
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v
Chłopaki, po prostu niektórych już nie rajcują nielegalne wyścigi. Poza tym, ja też mógłbym napisać "jestem chętny, jak coś to dzwońcie 123-456-789", ale co z tego wyniknie? To znaczy "wymyślcie coś, a ja przyjadę". Jeżeli chcemy stworzyć jakąś społeczność, to musimy mieć do tego inne podejście. Musi to polegać na tym, że jeden mówi "proponuję to i to", drugi "sugeruję spotkać się tu i tu". I tak wspólnymi siłami i pomysłami można dojść do kompromisu, który zadowoli wszystkich, czyli po prostu zrealizować udany, klubowy meeting.
Idą coraz zimniejsze dni, więc zdecydowanie mniejsza ilość osób skusi się na stanie na mrozie i kopanie w opony (copyright by Grzyby). Pozdro 
Możemy spotkać się gdzieś, zamienić dwa słowa, każdy każdemu kopnie w oponę i pojedziemy na bilard np. do KCK lub gdzieś indziej albo na rzutki albo coś innego. Możemy też umówić się gdzieś bez aut i skoczyć na piwko.
hmmm dla mnie znaczenie spot aut to raczej nie wyjście na piwo , więc ja wole jezdzić na spoty gdzie są auta i oglądać je lub sie nimi pobawić , a nie isć na spot żeby isć na piwo
to jak auto to nie piwo
hehe
takie jest moje zdanie
takie jest moje zdanie
- Od: 20 sie 2011, 14:16
- Auto: Mazda 323F 1.5
kubsztyk napisał(a):Chłopaki, po prostu niektórych już nie rajcują nielegalne wyścigi. Poza tym, ja też mógłbym napisać "jestem chętny, jak coś to dzwońcie 123-456-789", ale co z tego wyniknie? To znaczy "wymyślcie coś, a ja przyjadę".
no ostatnio bylo pisane o spotkaniu i sie nie pojawiles;P
Masz racje ze mozna dojsc do kompormisu, dogadac sie itd. ale sam zobacz ile sie nas tu udziela..3-4 max 5 osob;/
Co do tego aby sie wybrac na jakis bilard to spoko nie ma sprawy
Mnie to sie wydaje ze dopiero jak snieg spadnie to sie spotkamy;/

MatiCK512 napisał(a):hmmm dla mnie znaczenie spot aut to raczej nie wyjście na piwo , więc ja wole jezdzić na spoty gdzie są auta i oglądać je lub sie nimi pobawić , a nie isć na spot żeby isć na piwoto jak auto to nie piwo
hehe
takie jest moje zdanie
popieram Cie
Ostatnio edytowano 20 lis 2011, 20:18 przez pawlak63, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
pawlak63 napisał(a):(...)no ostatnio bylo pisane o spotkaniu i sie nie pojawiles;P
Nie zawsze każdy ma czas.
Ostatnio edytowano 20 lis 2011, 20:18 przez kubsztyk, łącznie edytowano 1 raz