Witam. Mam problem z webasto bbw46, które było zamontowane w serwisie mazdy w niemczech. Problem polega na tym że bez znaczenia czy jest ustawiony na czasowe włączenie czy włącze go ręcznie słyszę tylko szum i takie głuche stukanie. Webasto załącza się po chwili wchodzi na wyższe obroty po 2 minutach się wyłącza i po chwili zaczyna powtarzać się sytuacja od początku. Cały ten cykl trwa około 5 minut i webasto się wyłącza. Nawiewy wogóle się nie załączają chociaż próbowałem je ustawić na różnych prędkościach.
Może ktoś zna się na tym całym mechaniźmie i wie o co w tym chodzi. Proszę o pomoc w tym temacie.
Problem z ogrzewaniem Webasto BBW46 – AWARIA USUNIĘTA
Strona 1 z 1
Uszkodziła sie elektronika przynajmiej u mnie objawy identyczne jak u ciebie tylko nie ma stukania a stuka tak pompka paliwa. Poszukaj jej może nie dochodzi do niej paliwo i z tąd te problemy, jak dochodzi to znaczy że cos nie tak w sterowniku i lepiej szukac drugiego webasta iz sterownika bo cena w serwisie to 1200 zł.
- Od: 19 mar 2004, 18:03
. Mam problem z webasto Problem polega na tym że bez znaczenia czy jest ustawiony na czasowe włączenie czy włącze go ręcznie słyszę pikniecie i szum odkurzacza. Webasto załącza się po chwili wchodzi na wyższe obroty po 2 minutach się wyłącza wiatrak zalacza sie na 3 sekundy poczym gasnie wraz z panelem klimatronika.
wesolych swiat
co to moze byc?
wesolych swiat
co to moze byc?
- Od: 29 kwi 2008, 15:27
- Auto: 626 GW 2.0 DITD 110 ('02)
Strona 1 z 1