TORUŃ – spotkania regionalne
Sewa widziałem właśnie tą mx6 w toruniu i wydawała się ostro zglebiona a tu taki myk. Chyba przez te koleiny na chełmińskiej jeszcze się bujała jak na gwincie:)
Rzarii ona nie jest na Gwincie. ona ma dokładnie takie samo obniżenie jak moja
-35 Wiem bo mam z nia zdjęcia
chyba że krzychu od tego czasu coś zrobił z nią ale sie nie pochwlił 
czy cos gorszego jeszcze moze sie zdarzyc ? dostalem wlasnie kurierem reflektor z kierunkiem zeby sobie zamontowac a tu lipa reflektor pekniety prawie w mak ;/
ale to wina DPD... jestem tak wkurzony ze masakra... koles mowil ze wysylal caly i idealnie zapakowany folia babelkowa itd... zlozylem juz reklamacje do DPD ciekawe co bedzie... czy mi kase oddadza bo 100zł piechota nie chodzi...
ale to wina DPD... jestem tak wkurzony ze masakra... koles mowil ze wysylal caly i idealnie zapakowany folia babelkowa itd... zlozylem juz reklamacje do DPD ciekawe co bedzie... czy mi kase oddadza bo 100zł piechota nie chodzi...
jest na opakowaniu: UWAGA Szkło!
trochę lipa, ale nie popuszczaj
co z 1.8?
Jaa piernicze patrzyk ty to masz przygody...
tak trzydziech byla nalepka z kieliszkiem nawet 2 nalepki na czerwonym tle i pisalo jak byk NIE RZUCAĆ !
dzwonilem juz do DPD i zoabczymy co bedzie....
Rafał wez ja juz mam załamke...
a co do 1.8 to na razie chce moja zrobic i pojezdzic i uzbierac na ten 1.8 ale jest plan
na to sie nakrecilem :
http://otomoto.pl/mazda-323f-dohc-wersj ... 42326.html xD
dzwonilem juz do DPD i zoabczymy co bedzie....
Rafał wez ja juz mam załamke...
a co do 1.8 to na razie chce moja zrobic i pojezdzic i uzbierac na ten 1.8 ale jest plan
na to sie nakrecilem :

Czy ktoś jest chętny na ściankę wspinaczkową dziś po 16 dokładna godzina do ugadania:)
Ja się wybieram z Karoliną, także jak ktoś chętny to do pary niech sobie kogoś znajdzie:)
Ja się wybieram z Karoliną, także jak ktoś chętny to do pary niech sobie kogoś znajdzie:)
ja na dziś pracę zakończyłem teraz zbieram się na piłeczkę. Dziś z Rafałem wymienialśmy w profesjonalnym warsztacie i profesjonalny sposób Efce tarcze i klocki Hamulcowe. Kultura hamowania jest teraz niebiańska. Wcześniej było tylko bicie i szarpanie a teraz płynnie. TRW zdaje egzamin na 5+ 

- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
patrzyk napisał(a):http://otomoto.pl/mazda-323f-dohc-wersj ... 42326.html xD
Patrzyk ona dostała ładnego dzwona w tył lub tylny prawy bok, pozatym jest nieźle ztyrana w środku. Zero dbania. Posprzątał by typek przed robieniem zdjęć.
sewa napisał(a):Fotofoto, bo się podniecacie nie wiadomo czym
Oblookajcie Włocławski tematPHM brakowało Cię
Czść Sewa, czekałem na Ciebie chwilke, ale cóż nie udało się pogadać,
ale wstyd że samochodu nie poznałeś

Dopiero się odzywam bo nie miałem dostępu do neta.
A PHM akurta jakies pół godziny wczesniej widziałem gdzieś na jkiejś krzyzówce chyba w okolicach jego pracy.
Tak wogóle to pewnie częściej będzie można spotkać mojego mx-sa bo dziewczyna znowu do toronto zawędrowała to i ja częściej tam zawitam. Postaram się na jakiegoś spota też się wstawić, tylko mówcie gdzie ta miejscówa nowa.
People_Hate_Me napisał(a):Rzarii ona nie jest na Gwincie. ona ma dokładnie takie samo obniżenie jak moja-35 Wiem bo mam z nia zdjęcia
chyba że krzychu od tego czasu coś zrobił z nią ale sie nie pochwlił
Zgadza się, żadnego gwintu nie wstawiałem, tylko pakiet zimowy

Aha fotki tez mam, prawie identyko co wstawiłeś we Włocławskim temacie.

Piskorskej 7 odbiór z pod RTVagdEURO w komforcie obok KFC na lubickej spoko nie ma problemu bo muszę na juto jeszcze jakieś papiery donieść do sklepu.