Mazda Xedos 6 CA KF 1997 r.
Wielki szacunek za wlozona prace,ale wedlug mnie Xedos 6 jak i Xedos 9 nie nadaje sie do takiego Tuningu. No chyba ze sie myle.Sa to w miare limuzyny.I wystarczy ciemna szyba i dobra fela
Ale to tylko moje zdanie
http://www.youtube.com/watch?v=L0EWcAbhjec ;]
...sory za jakosc ale tylko tel mialem przy sobie jak mnie naszla faza![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
...sory za jakosc ale tylko tel mialem przy sobie jak mnie naszla faza
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 26 kwi 2009, 21:33
- Auto: Mazda XEDOS 6
Przednie chlapacze czarne? ;>
Fajnie się prezentuje z malowanymi plastykami
i wybacz ale już któryś raz zwracam uwagę na pomarańczowy kolor w kierunkowskazach a przy tak rozwiniętych przeróbkach to nie powinien być problem
zrób to i daj znać jak wykonałeś (to mnie zmotywuje
)
Fajnie się prezentuje z malowanymi plastykami

i wybacz ale już któryś raz zwracam uwagę na pomarańczowy kolor w kierunkowskazach a przy tak rozwiniętych przeróbkach to nie powinien być problem

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Dołóż jeszcze oryginalną ramkę pod tablicę z przodu (sporo zmienia według mnie) i ori halogeny. Albo ewentualnie zamiast halogenów wsadź ori zaślepki i zaszpachluj ładnie tak by nie było widać, że to zaślepki – żeby to tworzyło całość ze zderzakiem. I przód już będzie super 
Ewentualnie możesz spróbować szczęścia i wozić rejestrację za przednią szybą. Będzie zdecydowanie ładniej, a jak umiesz ciut bajerować to przed policją się wytłumaczysz jakoś
Ale generalnie zmiana zderzaków na ori to duży plus dla Ciebie
Ewentualnie możesz spróbować szczęścia i wozić rejestrację za przednią szybą. Będzie zdecydowanie ładniej, a jak umiesz ciut bajerować to przed policją się wytłumaczysz jakoś
Ale generalnie zmiana zderzaków na ori to duży plus dla Ciebie

f*ck
To auto zaczyna być jednym z moich ulubionych 
Fajnie, że eksperymentujesz.
do tego można by zostawić miejsce na światła do jazdy dziennej
Fajnie, że eksperymentujesz.
Mev napisał(a):ori zaślepki
do tego można by zostawić miejsce na światła do jazdy dziennej
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Mev napisał(a): jak umiesz ciut bajerować to przed policją się wytłumaczysz jakoś
...mam 23 punkty takze nie bede ryzykowac
co do halogenow to mialy byc zaslepki ale kupilem zderzak bez i na te chwile nie mialem skad je wiasc... no i cos trza bylo wymyslec i zrobilem czarna siatke... ogolnie tez mi sie bardziej teraz podoba
co do kierunkow tooo patrzylem zeby to wyjac ale probowalem zdjac klosz z kierunku i nie bardzo to szlo, balem sie ze peknie i dalem sobie z tym spokoj...
...fajnie ze sie w koncu podoba ;]
Co do halogenów to wiem, że Qchar miał na zbyciu.
Zaczęło się robić bardzo ciekawie a teraz myśl o sprzedaży auta mnie osobiście zaskoczyła. No ale skoro zdrada Magdy dla innej Magdy to wybaczam
Zaczęło się robić bardzo ciekawie a teraz myśl o sprzedaży auta mnie osobiście zaskoczyła. No ale skoro zdrada Magdy dla innej Magdy to wybaczam
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
nooo tez mnie serce boli na mysl o sprzedazy... ale po przejechaniu sie dzisiaj rx8.... nie ma pytan poprostu mocy troche wiecej w rexie nie duzo wiecej niz w moim xedzie ale zawsze to troche lepiej idzie ale przede wszystkim jak sie rex prowadzi
mmmmmmiazga ;] W kazdym razie po 5 godzinach namyslu wrzucilem mazde w allegro cena wysoka jak na ten model wiec nie wiem jak to bedzie ze sprzedaza aaaale tak czy siak jestem duuuuuzo w plecy, ale to nie wazne;] nie mysle teraz o tym bo mysle o rx

a tak dla zainteresowanych linka do aukcji wrzucam:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1947400189
pzdro

a tak dla zainteresowanych linka do aukcji wrzucam:

pzdro
Przy Twoich ciągłych modyfikacjach, to ja bym się poważnie zastanowił nad kupnem starszej(choc dla mnie ładniejszej) RX7,bo przy RX8 to za duzo nie pomodzisz raczej,a popatrz nawet na forum na kolege Pit, co zrobił z RX7.Poza tym (zaraz pewnie mnie pojadą:)) RX8 jest ładny nie powiem, ma kilka ciekawych nowoczesnych rozwiązan,ale to RX7 jest bardziej japońskim autem.Porównaj sobie starsze auta np.Xedosa do Mazdy 6,owszem 6 jest ladna, nowocześniejsza, ale to Xedos ma to coś.I tak samo jest w przypadku Rx7 i Rx8.Wszystko zalezy od Twojego gustu:]

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
deejay27
podzielam zdanie

Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
deejay27 napisał(a):Przy Twoich ciągłych modyfikacjach, to ja bym się poważnie zastanowił nad kupnem starszej(choc dla mnie ładniejszej) RX7,bo przy RX8 to za duzo nie pomodzisz raczej,a popatrz nawet na forum na kolege Pit, co zrobił z RX7.Poza tym (zaraz pewnie mnie pojadą:)) RX8 jest ładny nie powiem, ma kilka ciekawych nowoczesnych rozwiązan,ale to RX7 jest bardziej japońskim autem.Porównaj sobie starsze auta np.Xedosa do Mazdy 6,owszem 6 jest ladna, nowocześniejsza, ale to Xedos ma to coś.I tak samo jest w przypadku Rx7 i Rx8.Wszystko zalezy od Twojego gustu:]
noo powiem ci ze tez czasami myslalem nad rx7 aaale jest to juz starszy samochod, cięzko kupic w ogole na allegro zadko kiedy cos jest, na mobile.de prawie same angliki w chu.. drogie, oczywiscie ze jest wyjatkowy i piekny ale starszy, a rx8 tez jest wyjatkowy i zadko spotykany, ale jednak jest to duzo nowsze auto chodzi mi tu o wykonczenie wnetrza, komfort jazdy itp. no i silnik nie doladowany, czyli troche mniej palący, niestety jak by mi auto mialo palic ponad 20l/100km to nie zbyt czesto bym tym jezdzil a rx8 przy normalnej jezdzi spali 13-14 takze tylko te 2-3l wiecej od mojego xeda czyli nie odczuje

Nie żyje się po to aby pracować!
_____Pracuje się po to żeby żyć.
_____Pracuje się po to żeby żyć.
kolejne modyfikacje na plus, teraz zostały naklejki na szybach i kolor kół
łączę się z Tobą w bólu
i życzę tych 14 l
piecu napisał(a):rx8 przy normalnej jezdzi spali 13-14
łączę się z Tobą w bólu