Naprawa Pilota od centralnego
Strona 1 z 1
Witam, w mojej madzi czasami musiałem po kilka razy naciskać przycisk od pilota centralnego by zadziałał;/ myślałem ze to wina baterii. Wczoraj poszedłem wymienić baterie i mi tez facet powiedział ze bateria jest oka jakaś płytka moze być uszkodzona i on takich rzeczy nie robi;/ I teraz wcale nie chce działać mi pilot;/ Czy da sie samemu jakoś to zrobić?? a moze wiecie gdzie w płocku albo płońsku ktoś mi ogarnie ten pilot. Proszę o odpowiedzi
- Od: 3 paź 2011, 12:26
- Auto: Mazda 323f Bj
ostatnio miałem podobne objawy. rozebralem pilota, wyczyscilem dokladnie przyciski i płytke od srodka i
teraz działa bardzo dobrze
teraz działa bardzo dobrze
- Od: 25 lip 2010, 10:53
- Auto: Mazda 323f BJ '98 2.0ditd 90KM +
Zapewne, zużyły się przyciski. A je się wymienia. kosztują parę dziesiąty groszy, Nie raz już wymieniałem znajomym w pilotach. N sklepowej iść z pilotem do sklepu z częściami elektronicznymi I coś dobrać. a jak nie to znajdziesz coś nas pewno na allegro.
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Strona 1 z 1