Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Najczęsciej wybieram Carlsberg w butelce.
Ale od pewnego czasu próbuje piw regionalnych i jestem pod wrazeniem rozmaitością smaków.
Ostatnio piłem ciemne piwko które nazywa się Fortuna.
Ale od pewnego czasu próbuje piw regionalnych i jestem pod wrazeniem rozmaitością smaków.
Ostatnio piłem ciemne piwko które nazywa się Fortuna.
-
MazdaKlubowicz99
przeważnie

Od pewnego czasu namiętnie Lwówek książęcy i Lwówek ratuszowy, sporadycznie Ciechan wyborny oraz mocny.
-
pdrog
Lubuskie, ale coraz ciężej kupić. Generalnie kto pije koncernówki i nazywa to piwem ten chyba smaku nie ma
One mają tyle z piwem wspólnego co Napój pomarańczowy za 1,20z z sokiem 100%.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Lubuskie, ale coraz ciężej kupić
W Piotrze i Pawle zawsze mają. Generalnie Lubuskie jest w miarę ok....z wyjątkiem Lubuskiego Zielonego

-
pdrog
Kiedyś (około 7 lat temu ) piłem takie piwo Stefl. Bardzo dobre piwko, teraz nie znajduje go na półkach sklepowych.
-
MazdaKlubowicz99
Jak to na piątek przystało wjechał, cola i lód

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Michał88 napisał(a):Rozrobiony w wodzie i dodany
bład. tracisz % dolewając wody. zlewasz tego wina do garnka. lekko podgrzewasz wsypujesz cukier (w ciepłym dokładnie i szybko się rozpuszcza) i potem wlewasz to do butli i zamykasz.

- Od: 30 cze 2011, 19:48
- Auto: Mazda 6 GJ 2014
2.0 165KM
dirtracer napisał(a):Michał88 napisał(a):Rozrobiony w wodzie i dodany
bład. tracisz % dolewając wody. zlewasz tego wina do garnka. lekko podgrzewasz wsypujesz cukier (w ciepłym dokładnie i szybko się rozpuszcza) i potem wlewasz to do butli i zamykasz...
...a później forumowicze sie zjeżdżają i degustacja
Wierz w Boga,
ale samochód zamykaj.
ale samochód zamykaj.
- Od: 4 sie 2011, 20:14
- Auto: Rozbita Mazda 323F BG 1992. 1.6 16V 76kW
Benzyna+Gaz
Polowanie na kolejna eFke!
Zobaczymy co i ile kupię za te moje blachy w kieszeni...
Za chwilę idę do monopolowego

Za chwilę idę do monopolowego

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar