Grzyby napisał(a):ryniuniu napisał(a):4.Czy jest jakis patent na "scalenie" kluczyka z pilotem?
?
Koledze chyba chodzi o zrobienie "kluczykopilota", jak to jest u niektórych innych producentów.
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):ryniuniu napisał(a):4.Czy jest jakis patent na "scalenie" kluczyka z pilotem?
?
kubsztyk napisał(a):Grzyby napisał(a):ryniuniu napisał(a):4.Czy jest jakis patent na "scalenie" kluczyka z pilotem?
?
Koledze chyba chodzi o zrobienie "kluczykopilota", jak to jest u niektórych innych producentów.
greg 82 napisał(a):Witam.
Mam pytanko co do tlumników koncowych od M6 ( GY),czy pasowałyby do GG a dokladnie 2.0l 2006,147Km. Koszt tlumników to 1500zl.
Ewentualnie moze jakas podpowiedz na co moge zamienic standardowe tlumniki?
jokansen napisał(a):prezes4real napisał(a):prezes4real napisał(a):jakie sruby mam kupic do tego zeby zamontowac, czy takie z zatrzaskami? maja one jakas swoja nazwe?
Śruby M10 bodajże. Załóż porządne bo fabryczne cholery łatwo się ukręcają i to prawdopodobnie było przyczyną, że nie masz już osłony. Licz się z tym, że ukręcone kawałki śrub dalej siedzą w gwintach. Na szczęście dostęp do nich jest w miarę więc nie powinieneś mieć większych kłopotów z montażem.
Pozdrawiam
Panowie , moje pyt.na dzis brzmi – jak gra Wam zestawik Bose, bo u mnie cos slabo w porownaniu np z a4 z 2002 roku ...
prezes4real napisał(a):jokansen napisał(a):prezes4real napisał(a):prezes4real napisał(a):jakie sruby mam kupic do tego zeby zamontowac, czy takie z zatrzaskami? maja one jakas swoja nazwe?
Śruby M10 bodajże. Załóż porządne bo fabryczne cholery łatwo się ukręcają i to prawdopodobnie było przyczyną, że nie masz już osłony. Licz się z tym, że ukręcone kawałki śrub dalej siedzą w gwintach. Na szczęście dostęp do nich jest w miarę więc nie powinieneś mieć większych kłopotów z montażem.
Pozdrawiam
spoko kupilem juz 6tki , glowka na klucz 10tka.musialem lekko poprzewiercac otwory bo minimalnie nie pasowaly ale jest juz ok
1.Panowie , moje pyt.na dzis brzmi – jak gra Wam zestawik Bose, bo u mnie cos slabo w porownaniu np z a4 z 2002 roku ...
ruper_323f napisał(a):1. Nie pali mi się lewy ksenon i lewa postojówka
ruper_323f napisał(a):2. NIe mam opon zimowych, felgi standard mazdy, czy coś proponujecie?
prezes4real napisał(a):jokansen napisał(a):prezes4real napisał(a):prezes4real napisał(a):jakie sruby mam kupic do tego zeby zamontowac, czy takie z zatrzaskami? maja one jakas swoja nazwe?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6