Bury 323 napisał(a):Żadnej GTR-y nie widzę
Chwytaj aparat – już za sam samochód masz +15 głosów na starcie

.
pawcio1017 napisał(a):Masz jak w banku tylko daj mi na to 3-4 dni bo mam obecnie remont w chałupie no i w weekend nic nie załatwię. Powiedz jeszcze tylko ile mniej wiecej kalendarzy potrzeba by zrobić.
Ok. Ponieważ do końca roku zostało mało czasu, a będziemy musieli jeszcze przeprowadzić szybką ankietę, to dajmy sobie termin na złożenie propozycji formy kalendarza klubowego 2012 do najbliższego piątku. Nakład najlepiej przyjąć opcjonalnie 50/100/150 sztuk.
pawcio1017 napisał(a):zdaję sobie sprawę że sie jeszcze taki nie urodził żeby wszystkim dogodził ale skoro tyle osób pisze jednak w tej sprawie z prośbami
Ile osób konkretnie masz na myśli? Zeszła edycja kalendarza sprzedała się w typowym nakładzie ~100 egzemplarzy, więc oceniając na tej podstawie można sądzić, że kalendarz podoba się.
pawcio1017 napisał(a):Miałem tego nie skomentować, ale jednak stane w obronie. Ani ja, ani Radex nie narzucamy żadnego gustu[...]Po prostu prosimy, by podczas projektowania kalendarzy zwrócić uwagę na nieco większą funkcjonalność niż kalendarze zeszłoroczne.
Oczekuję więc dokładnego sprecyzowania, co konkretnie należy rozumieć przez zwiększenie funkcjonalności, bo przedstawione na poprzedniej stronie kalendarze, to zdecydowanie kwestia zmiany estetyki... której jakość może być nie mniejszym powodem dyskusji, niż funkcjonalność projektów "designerskich".
Podsumowując – jestem jak najbardziej za ankietą (kiedy jest na to czas i jest nad czym debatować). Natomiast, nie mamy, nie opłacamy, ani nie stać nas na grafika, który będzie tworzył kolejne propozycje, dlatego w tej materii liczymy na samych zainteresowanych i wykręcanie się od tego w przypadku ostrych słów które padły (mam na myśli ocenę uwzględniania życzeń przez zarząd) uważam za niepoważne. Odnosząc się do samej wizji kalendarza, to jeszcze raz sugeruję "WAM", że jest to stąpanie po grząskim gruncie, bo np. jak już powiedziałem, przytoczony wzorzec kalendarza klubu vectry jest zaprzeczeniem życzeń z poprzedniego roku

.