WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
moja córa przechodzi "ząbkowanie".
Mam nadzieję, że w najbliższy wtorek będzie "lepiej z ząbkami" i będę mógł pojawić się na spocie.
P.S.
niech żałują Ci, co nie byli w niedziele na "sesji zdjęciowej"
Mam nadzieję, że w najbliższy wtorek będzie "lepiej z ząbkami" i będę mógł pojawić się na spocie.
P.S.
niech żałują Ci, co nie byli w niedziele na "sesji zdjęciowej"
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
gromaciek napisał(a):No dobra bo znowu długi weekend idzie. Wczoraj padła propozycja zeby za tydzien tj. 15.11.2011 spotkać sie w CAFE ROUTE 66 ul. Prymasa Tysiąclecia 74. Czy miejsce pasuje ?
Maćku,
czy coś zmieniło się w kwestii ustalania miejsca kolejnego spota? Z tego co się orientuję, zasada jest taka (a może już była?), że miejscówka kolejnego spotkania ustalana jest przez obecnych na spocie.
pozdro 4 all,
J
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
riśta napisał(a):Maćku,
czy coś zmieniło się w kwestii ustalania miejsca kolejnego spota? Z tego co się orientuję, zasada jest taka (a może już była?), że miejscówka kolejnego spotkania ustalana jest przez obecnych na spocie.
Pierwszeństwo wyboru nastepnego miejsca spotkania mają osoby obecne na danym spocie z zaznaczeniem tego ze bedą badz mają zamiar byc obecne na kolejnym.
Jezeli na spotkaniu miejsce nie zostało ustalone bo tak też sie zdarza ze względów niepewnosci uczestnictwa na next spocie to wtedy jest chwila na propozycje w tym temacie
Zainteresowanie było i jak widać jest :
CAFE ROUTE 66 ul. Prymasa Tysiąclecia 74
Mapka
Wiec tak niech zostanie
-
Szalotka
Witam wszystkich! Z racji, że jestem na forum od jakiegoś czasu i od ponad pół roku użytkuję M6 to wypadałoby wpaść na spota i spotkać się w koncu z Wami!:)
Jeśli zdrowie dopisze, bo 2 dni temu wyszedłem ze szpitala to postaram się wpaść 15.11 a jeśli nie to następnym razem.
pozdrawiam.
Rafał
Jeśli zdrowie dopisze, bo 2 dni temu wyszedłem ze szpitala to postaram się wpaść 15.11 a jeśli nie to następnym razem.
pozdrawiam.
Rafał
- Od: 3 gru 2010, 13:09
- Auto: Mazda6 '03 1.8
Region Mazowsza zyczy duzo zdrowia i zaprasza jak najszybciej to bedzie możliwe na spotkania 
-
Szalotka
sokolek22 napisał(a):I co panowie jaki plan na jutro???
W pierwszym poscie wszystko jest.
I w temacie też jest przecież widoczne miejsce spotkania
Caffe Route 66 --> godz. 20.00
-
Szalotka
Dibeisi napisał(a):Wpadł bym Ale podobno we worek ma juz sypnąc
To wpadaj! Worek nie będzie dziś sypał

sokolek22 napisał(a):I co panowie jaki plan na jutro???
Nie to żebym się czepiała, ale na tym forum/w tym klubie są też panie...

AmRoZ napisał(a):w pracy do 21 ;/ dziękuje miłego spociwa
Ej no Endrju! Nie rób scen!

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Ja się zastanawiam 
Mnie nie będzie, minął tydzień od kiedy zachorowałem i nadal mam gluty w nosie i bloba zabójcę w gardle
Wolę nie kusić losu i być gotowym na mecz w niedzielę
Wolę nie kusić losu i być gotowym na mecz w niedzielę
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
No ja podziękuję za fajne i wesołe spociwo, dzięki za próbki degustacyjne