Wielka Brytania – spotkania regionalne
ja niestety nie poznam jeszcze osobiście w tym roku ekipy uk division
Ciągle pracuje chrzanione nocki w weekendy, dopiero na drugi rok sie to zmieni...
Ciągle pracuje chrzanione nocki w weekendy, dopiero na drugi rok sie to zmieni...
Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055
bury84 napisał(a):ja niestety nie poznam jeszcze osobiście w tym roku ekipy uk division
spokojnie. W przyszlym roku sie spotkamy
nie wiem ale sie dowiem wkrótce 
Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
mandzynek napisał(a):karol napisał(a):Panowie poszukuje TANIEJ ALE TO TANIEJ ubezpieczalni macie jakies pomysly???
zielony ma racje jest 1500 czynnikow ktore wplywaja na cene ubezpieczenia. kiedy dwa lata temu szukalem mieszkania to najpierw sprawdzalem ile bedzie ubezp. kosztowalo a dopiero pozniej reszte. Rozbieznosci w cenach naprawde byly ogromne. z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze kiedy dodalem zone do ubezp. cena spadlaco do tesco, nic tanszego nie znalazlem i nie narzekam
No tak
natomiast na auto z 1 lub 2-gej grupy ubezpieczeniowej wychodzi mi o jakies 300 funa taneij jak na mazde

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Zauważylem jeszcze że przy przedłużeniu polisy dają wyższą cenę niż przy zakupie nowej!!!
Dwa lata temu kończyła mi się polisa w admiralu i podwyższyli mi o 400 fuli, więc zrezygnowałem i kupiłem nową polisę...w admiralu!
Dwa lata temu kończyła mi się polisa w admiralu i podwyższyli mi o 400 fuli, więc zrezygnowałem i kupiłem nową polisę...w admiralu!

Mazda 3 1.6 TS2, 2005
bury84 napisał(a):Zauważylem jeszcze że przy przedłużeniu polisy dają wyższą cenę niż przy zakupie nowej!!!
To jest ich standardowa zagrywka.
Ja co roku zmieniam na inna. Za kazdym razem udaje sie znalesc cos lepszego niz to co oni oferuja.
Ale czasem warto zadzwonic i sie troche klucic. Czasami udaje sie zejsc z ceny i ustalaja taka jaka udalo Ci sie znalesc.
W tym roku wygrala Aviva. Nawet Tesco nie dalo mi takiej oferty jak oni.
zielony110 napisał(a):bury84 napisał(a):Zauważylem jeszcze że przy przedłużeniu polisy dają wyższą cenę niż przy zakupie nowej!!!
To jest ich standardowa zagrywka.
Ja co roku zmieniam na inna. Za kazdym razem udaje sie znalesc cos lepszego niz to co oni oferuja.
Ale czasem warto zadzwonic i sie troche klucic. Czasami udaje sie zejsc z ceny i ustalaja taka jaka udalo Ci sie znalesc.
W tym roku wygrala Aviva. Nawet Tesco nie dalo mi takiej oferty jak oni.
tak dokladnie jest... nowy ma lepiej...
ps. zapraszam do glosowania na najlepsze zdjecia, ktore znajda sie w kalendarzu MazdaSpeed na 2012r
viewtopic.php?f=124&t=127231
milej zabawy

Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
a na naklejki można się jeszcze pisać? Człowiek miesiąc na urlopie siedział, ożenił się i wszystko go ominęło 
btw można się na spocik zapisać jeszcze? chetnie bym dołączył do UK dywizji ciałem.
btw można się na spocik zapisać jeszcze? chetnie bym dołączył do UK dywizji ciałem.
- Od: 11 paź 2010, 18:41
- Auto: Mazda 6 2.0 Diesel 143KM 2006
Langus napisał(a):a na naklejki można się jeszcze pisać? Człowiek miesiąc na urlopie siedział, ożenił się i wszystko go ominęło
Gratulacje i zapraszamy na spoty. Wszystko jest opisane na pierwszej stronie tego watku. Pzdr
Langus napisał(a):a na naklejki można się jeszcze pisać?
spoko
Langus napisał(a):Człowiek miesiąc na urlopie siedział, ożenił się i wszystko go ominęło
gratuluje
Langus napisał(a):można się na spocik zapisać jeszcze? chetnie bym dołączył do UK dywizji ciałem.
dopisuje
piotrekkk1985 napisał(a):Wszystko jest opisane na pierwszej stronie tego watku.
tam tez jest aktualna lista zgloszonych

ps. Langus ile osob bedzie na spocie i ile bedzie grac w kregle?
Arkana , Renault , Mii
Langus napisał(a):ożenił się i wszystko go ominęło
gratulacje
Langus napisał(a):Langus z rodzinka – 2
No to do zobaczenia na spocie
Gratulacje Langus. Niestety na spocie nas tym razem nie bedzie
Siła wyższa
Co do ubezpieczeń zgadzam sie, z tym ze jak przedłużasz umowe to masz drożej
nam właśnie przyszło przedłużenie, ale jeszcze nie mamy tragedii, wiec zostajemy z ta firma bo i tak najtaniej
Pozdrawiam wszystkich!
Ps. pawel1978 czyżbyś był tak bardzo zajęty jak ja???

Ps. pawel1978 czyżbyś był tak bardzo zajęty jak ja???
- Od: 8 lis 2010, 19:30
- Auto: Mazda6 2.0 TS estate
witam, co do ubezpieczen to ja zmieniam co roku, za kazdym razem jak ubezpieczalnia przysle list z nowym ubezpieczeniem na nastepny rok to prawie zawsze chca wiecej niz rok wczesniej (raz tylko chcieli mniej) i z tego wzgledu mam juz czwartą ubezpieczalnie a jestem tu 4,5 roku, http://www.confused.com/ polecam, korzystam co roku 
- Od: 29 sie 2011, 23:20
- Auto: Mazda6 1.8 TS 2006
lista uczestnikow naszego spotu zostala uaktualniona 
na ta chwilke juz jest 19 osob grajacych
teraz czekamy tylko na rezerwacje trzech torow...
piotrek1985, czy mozesz je juz zarezerwowac?
ps. czekamy na spoznialsich
na ta chwilke juz jest 19 osob grajacych

teraz czekamy tylko na rezerwacje trzech torow...
piotrek1985, czy mozesz je juz zarezerwowac?
ps. czekamy na spoznialsich
Arkana , Renault , Mii