KIELCE – spotkania regionalne
lisek0708 napisał(a):to co media parking później coś gdzieś wyklinimy) mam 5 pachołków wiec mogę je zabrać
jakieś zawody się zrobi...
Super !

Tylko teraz na kiedy sie umawiamy konkretnie ? wydaje mi sie ze jutro bedzie najlepiej
co wy na to ? ;>
- Od: 11 wrz 2011, 17:41
- Auto: Mazda 323F GT 2.0 V6 KF 95'
jutro wieczorem pod media a pozniej na luka
a pachołki moze w niedizele wykorzystamy gdzieś na jakimś parkingu zebrac się o 15 jak widno jeszcze spróbować swych sił
co wy na to slalom na czas
? parkowanie co wy na to pisać mi tu raz dwa 
a pachołki moze w niedizele wykorzystamy gdzieś na jakimś parkingu zebrac się o 15 jak widno jeszcze spróbować swych sił
- Od: 24 sie 2011, 23:50
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v
Jakby coś było w niedziele wieczorem to może bym się pojawił, także określcie się jakoś to postaram się zorganizować trochę czasu. 
EDIT: Niedziela jednak cała mi pasuje, czekam na odzew.
EDIT: Niedziela jednak cała mi pasuje, czekam na odzew.
- Od: 20 sie 2010, 14:45
- Auto: była: 323s BA 4EE1-T '97
jest: Paździerz Dynamic+ '05
Megane Coach K7M
lisek0708 napisał(a):jutro wieczorem pod media a pozniej na luka
a pachołki moze w niedizele wykorzystamy gdzieś na jakimś parkingu zebrac się o 15 jak widno jeszcze spróbować swych siłco wy na to slalom na czas
? parkowanie co wy na to pisać mi tu raz dwa
co do spotkania to spoko
hehe 1.5 bo mamy chyba wszyscy
tu nie o to chodzi żeby my śie ścigać w kielcach co piątek zbiera sie duża ilość osób różnymi samochodami i po prostu jedzie sie na miejscówke wszyscy i kto chce i ma czym to sie wygłupia autem a reszta ogląda
wiec moze przemyśl
uwierz mi a bedziesz chciał co piątek na to jezdzić
zresztą przyjedz pod media to sie pogada
NIECH ŻYJĄ NASZE DEMONY PRĘDKOŚCI
1.5 xDD
NIECH ŻYJĄ NASZE DEMONY PRĘDKOŚCI
- Od: 20 sie 2011, 14:16
- Auto: Mazda 323F 1.5
Bylem na dworzu i fakt ze jest zimno..i tym bardziej pewne jest to ze bedzie nas max 3..;/
Hm..na poczatku z tych pierwszych swiatel lecialem za Toba (gaz w deske)..praktycznie na rowni, wiec Cie nie doszedlem..a tam na gorce moj blad bo jak dojezdzalismy do swiatel to bylo czerwone i zwolnilem, dalm Madzi bieg 3..i za wolno sie zbierala
..moglem do 2 zejsc to bylo by lepiej
Ale jeszcze na spokojnie sie zmierzymy
tylko w bezpieczniejszym miejscu
Porownamy silnik 1.6 do 1.5. Zobaczymy czy mazda dobrze zrobila zaminiajac 1.6 na 1.5
Co do spota to ja myślę, ze 26-27 listopada, mozliwe ze juz sie snieg pojawi
. Mozemy spotkać sie na parkingu galerii echo bo tam zawsze mniej wieje
A pozniej na reala cos poszalec. Tylko fajnie bylo by zebarac sie w koncu w wiecej aut niz 3, oraz omowic sprawy naszego regionu
Kolega Grzyby wyszedł z dobra inicjatywa..do tego jest klubowiczem, wiec licze ze uda sie nam cos stworzyc. Uwazam ze termin spotu nie jest zly, kazdy moze przeciez te kilka h w piatkowy czy tez sobotni wieczor poswiecic. Tymbardziej ze to za 2tyg, wiec mozna czas dobrze zaplanowac sobie
( spotaknie moze byc tez po za Kielcami, abysmy mogli wszyscy z regionu sie spotkac )
lisek0708 napisał(a):pawlak63 ty Cisłeś mazdę czy spokojnie jechałeś bo coś mnie dojść nie mogłeśhehe ale daje radę
Hm..na poczatku z tych pierwszych swiatel lecialem za Toba (gaz w deske)..praktycznie na rowni, wiec Cie nie doszedlem..a tam na gorce moj blad bo jak dojezdzalismy do swiatel to bylo czerwone i zwolnilem, dalm Madzi bieg 3..i za wolno sie zbierala

Ale jeszcze na spokojnie sie zmierzymy
Porownamy silnik 1.6 do 1.5. Zobaczymy czy mazda dobrze zrobila zaminiajac 1.6 na 1.5
Co do spota to ja myślę, ze 26-27 listopada, mozliwe ze juz sie snieg pojawi

( spotaknie moze byc tez po za Kielcami, abysmy mogli wszyscy z regionu sie spotkac )