Odradzam to auto:
http://moto.allegro.pl/mazda-6-166km-2- ... 39697.htmlPan uprzejmie napisał między innymi:
"Samochód jest praktycznie kompletnie wyposażony we wszystko co było mozliwe do wsadzenia w auto w tamtym roczniku włączając w to reflektory ksenonowe, tempomat , wielofunkcyjna kierownicę, system nagłośnienia BOSE , dwustrefowa klimatyzacje, zmieniarke CD na 6 płyt , pełna elektryka , 8X AIR BAG , systemy kontroli trakcji i wiele wiele innych nie wspominając o łańcuszku rozrządu którego nie trzeba dotykac przez najblizsze 500tys km

Samochód na dzien dzisiejszy jest w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Wszystko jest sprawne.Wspaniale sie prowadzi – przy stosunkowo niskim spalaniu w granicach 10l/100km oferuje wspaniałe – wręcz sportowe osiagi.

!!! SAMOCHÓD NIGDY NIGDZIE NIE BYŁ MALOWANY

!!!
100% BEZWYPADKOWY – ZADEN ELEMENT NIGDY NIE BYŁ MALOWANY NAWET ZDERZAK CZY LUSTERKO.
Samochód stoi na slicznych felgach 17' – opony letnie sa całkiem nowe.
Jestem pierwszym włascicielem tego auta w polsce a ogólnie drugim.
Auto bardzo czyściutkie i zadbane – oryginalny przebieg – AUTKO JEST PRAKTYCZNIE JAK NOWE. PACHNIE NOWOŚCIĄ

Wiecej informacji chetnie udziele pod nr tel.
607 106 500"
Tymczasem samochód malowany kompletnie i to w jakiejś stodole bo liczne wtrącenia w lakierze, felgi pognite, w wielu miejscach wychodzi korozja, maska szpachlowana, tylny zderzak klejony, w środku brud i smród fajek. Samo doczyszczenie środka to 2 dni roboty. Wg mnie zdjęcia wnętrza pojazdu z ogłoszenia są z innego auta bo tapicerka jest w zupełnie innym stanie i kolorze. Przebieg wg mnie nie jest autentyczny na co wskazuje stan kierownicy- mocno wytarta, stan okładzin gumowych na pedałach- bardziej wytarte niż w moim citroenie z przebiegiem 280 tyś, oraz stan dywaników- przetarte niemal na wylot. Ogólnie mocno zaniedbany egzemplarz z wątpliwą historią. Sprzedawca jest miły, nawet udostępnił magnetyczny czujnik lakieru ale mojego oka nie zastąpił