Witam mam pytanko czy ktos mogl by mi poradzic skad moge sobie sciagnac jakies czesci do TUNoptycznego chodzi mi oczywiscie o czesci do madzi 323F BA 1.5 95r szukalem na allegro ale wyboru tam wlasciwie nie ma z gory dziekuje i przepraszam za pisownie i bledy ortograficzne
D@m$on napisał(a):Jak dla mnie to bardzo fajnie to wygląda No moze troche niższy jak był ale jest fajny
Typowe działanie kolegów z UK. Tu właśnie takie dziwolągi nie robią nawet wrażenia na innych i uchodzą za świetny kawał roboty, pomimo iż styl jak i przypasowanie elementów nadwozia jest zwyczajnie totalnie do .
Napatrzyłem się to przez te latka jeżdżąc po angielskich drogach. Ten tylny spoiler to przy tym pikuś :P
Mam takie pytanie odnośnie przyciemniania tylnej blendy. Jakiej folii trzeba użyć, w jakim stopniu to jest wytrzymałe, a może czegoś innego niż folii?? Jakie są wasze propozycje??
Witam problem polega że potrzebuje taki spoiler ale nie wiem od jakiego auta będzie pasował podobno BMW ma coś takiego ale jedyne jakie spotykałem były z plastiku czyli za sztywne, bardziej podszedł by mi gumowy. będę wdzięczny za pomoc
Witam. Czy wie ktoś może gdzie dostane jakieś tuningowe lampy przednie do mojej mazdy> ? Szukam i nie mogę znaleźć . Do tyłu są ale do przodu nie widzę .
Są, przejrzyj sobie katalog firmy DEPO albo TYC – mają czarne wkłady, zarówno reflektory jaki listwa migaczy z postojowymi. W twoim aucie są reflektory KOITO więc bez problemu podepniesz powyższe zamienniki. Cena... trudna do określenia bo pewnie na indywidualne zamówienie.