Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
Nie pomyśleliście, że to reklama dla hebli mazdy? Wytworzyły takie przeciążenie, ze to ono spowodowało wewnętrzne obrażenia
. Kartony były w razie ewentualnego oddzielenia się nadwozia od podwozia 
Pozdrawiam
To tragedia. Hanka nie żyje, a Wy, psie wory, nie potraficie zachować powagi. Co za znieczulica; już się nie dziwię, że polscy anestezjologowie wyjeżdżają do Anglii – u nas wszyscy są znieczuleni.... Szok, zabić się o kartony, a Wy łacha drzecie...... 

Mistrza cechuje spokój i długie ruchy.
na moje oko Hanka dostała takiego orgazmu że doszło do wylewu na widok tego jak 15 letnia mazda potrafi wyhamować i jaka jest zwrotna...
A tak serio to mam nadzieje że skończy się ta telenowela bo zaczynają iść w ślady mody na sukces czyli ilość a nie jakość
Hanka powinna zginąć w takim wypadku a nie jakieś popierdółki
swoją drogą grubo musiał kierownik Hondy zapitalać
A tak serio to mam nadzieje że skończy się ta telenowela bo zaczynają iść w ślady mody na sukces czyli ilość a nie jakość
Hanka powinna zginąć w takim wypadku a nie jakieś popierdółki
swoją drogą grubo musiał kierownik Hondy zapitalać

To była antyreklama Mazdy! chcieli pokazać to ,że Mazdą można się zabić o kartonowe pudła!
Hanka i tak zmartwychwstanie

Hanka i tak zmartwychwstanie

Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
w partiach po 10ciu

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

sewo napisał(a):Przepis na tosty![]()
Aaaaa Ona tosty robiła

- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11