Biała, biała, biała, biała
TORUŃ – spotkania regionalne
naprawiłem przełącznik, chociaż potem popsułem go jeszcze bardziej
ale i to naprawię 
Rafał nie moze byc inna niz biała 
fajna jest też biała perła z palety mazdy 6 
btw. jakiś spocik pod koniec tygodnia? czwartek?
btw. jakiś spocik pod koniec tygodnia? czwartek?
Spocik jak najbardziej
Piątek jestem w pracy, a tak to jestem wolny.
Btw. Widziałem właśnie tego Rexa 8 co niedaleko mnie stoi na parkingu.. Szkoda gadać.. Już nie dość, że ma jakiś wielki spojler rodem z Nfsa, badziewne naklejki na boku, to jeszcze wentylki świecące na niebiesko..
Chciałoby się powiedzieć – nie tędy droga.
Byłem w szoku, jak można zwieśniaczyć tak piękne auto. A co najgorsze, pewnie czeka nas w niedługim czasie fala takich przeróbek Rx-ów – z czasem, jak zaczynają spadać ceny..
Btw. Widziałem właśnie tego Rexa 8 co niedaleko mnie stoi na parkingu.. Szkoda gadać.. Już nie dość, że ma jakiś wielki spojler rodem z Nfsa, badziewne naklejki na boku, to jeszcze wentylki świecące na niebiesko..
Byłem w szoku, jak można zwieśniaczyć tak piękne auto. A co najgorsze, pewnie czeka nas w niedługim czasie fala takich przeróbek Rx-ów – z czasem, jak zaczynają spadać ceny..

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
weź nic nie mów 
I to to widzieliśmy Trzydziech ostatnio a ja powiedziałem że to golf jechał:D
Bo tak zwieśniaczone auto można z golfem pomylić:P
Teraz codziennie walczę żeby przygotować auto pod malowanie, rozbieranie i rozbieranie... ciekawe czy potem uda mi się złożyć auto
Śruby pękają jak opętane chyba już z 10 połamałem:P
Bo tak zwieśniaczone auto można z golfem pomylić:P
Teraz codziennie walczę żeby przygotować auto pod malowanie, rozbieranie i rozbieranie... ciekawe czy potem uda mi się złożyć auto
Śruby pękają jak opętane chyba już z 10 połamałem:P
No kurde musi być luuux:D i mam nadzieje że tak wyjdzie;) Dziś widziałem białą NC... kozzzak:D Na bank nie skończę:D Jestem na etapie rozebranego auta w hymm.. 50% i wyrównanych niektórych fragmentów szpachlą bleee:P
Rzarii widze, ze tam sie grubo zaczyna dziac
Pochwal sie jakimis fotkami od czasu do czasu.
popatrzyłem na tą białą z allegro, to szczerze bez mocnej gleby i dobrego koła wygląda to słabo. może też kolor nie ten, choć pisze że biała perła.
biała perła + dobre koło + gleba = pakiet startowy
biała perła + dobre koło + gleba = pakiet startowy
Faktycznie, ze wszystkie te miaty na zdjeciach praktycznie szuraja po asfalcie.. Podejrzewam, ze w praktycznie kazdym kolorze wygladaly by dobrze – przy takim obnizeniu i kole
Co nie zmienia faktu, ze bialy jest piekny ;D
Co nie zmienia faktu, ze bialy jest piekny ;D

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Mnie osobiście taka gleba się nie podoba bo nie chciałbym tym jeździć po naszych drogach. A kolor biały też mnie nie porywa bo czyszczenie będzie na pewno uciążliwe ale może jak zobaczę efekt końcowy to się przekonam ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
gleba musi byc
u mnie taka bedzie o ile pieniążki pozwola 
Panowie po Toruniu śmiga niebieska NA i podobno to młoda dziewczyna jakaś prowadzi:) Trzeba ją złapać i zaprosić na spoty:D
hehe
czas najwyzszy zbierac do pary
efki są
MX-6 są
brakuje Twojej Rafal i mojej 
ja od przyszlego tygodnia zabieram sie za mechanike , lozyska tył i silnik bo sie poci i leci olej cos ze skrzyni...chyba.
ja od przyszlego tygodnia zabieram sie za mechanike , lozyska tył i silnik bo sie poci i leci olej cos ze skrzyni...chyba.
patrzyk napisał(a):ja od przyszlego tygodnia zabieram sie za mechanike , lozyska tył i silnik bo sie poci i leci olej cos ze skrzyni...chyba.
czyli pora na swapa
zgłaszam pomysł na klubową fotkę mazd: