Oferta Zimowa Mazdy 2011-2012
1, 2
Autoryzowane salony i stacje obsługi Mazdy zapraszają na przegląd samochodów w promocyjnej ofercie przygotowanej specjalnie z okazji nadchodzącej zimy. Uzupełnieniem przeglądu są atrakcyjne ceny na usługi, akcesoria i gadżety Mazdy.
W okresie od 1 listopada 2011 roku do końca lutego 2012 roku będzie można dokładnie przebadać pojazd, ze szczególnym uwzględnieniem elementów mających wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Badanie, którego promocyjna cena wynosi 99,– złotych obejmuje sprawdzenie następujących elementów...
http://www.mazdaspeed.pl/#c604
W okresie od 1 listopada 2011 roku do końca lutego 2012 roku będzie można dokładnie przebadać pojazd, ze szczególnym uwzględnieniem elementów mających wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Badanie, którego promocyjna cena wynosi 99,– złotych obejmuje sprawdzenie następujących elementów...
http://www.mazdaspeed.pl/#c604
the right man in the wrong place...
Fajna oferta . Jestem ciekaw ile mi powiedzą za dywaniki gumowe do MPV ? No i sobie zadzwoniłem do salonu Mazdy w Kielcach ,a tam miły pan oznajmił mi że cena kompletu do MPV 7-osobowej kosztuje 305 złotych brutto a jak się zapytałem o daną promocje to on nic o niej nie słyszał . Przyjdzie mi zakupić na allegro niemieckie PETEXy dedykowane do MPV za około 180 złotych z przesyłką . Musiałbym
żeby je kupić w salonie .

Daj sobie spokój z ASO w Kielcach, dostawy mają wstrzymane i 2 tygodnie mnie robili w bambuko mendy jedne.
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
E tam, nie jest tak źle. W zeszłą zimę też była akcja promocyjna i były w niej dywaniki gumowe niby z logiem Mazdy. No to się skontaktowałem z ASO w Kielcach, a oni twierdzą że są dywaniki, ale za 300zł. No ale zacząłem się z nimi kłócić, że przecież na stronie jest info itd. i jest cena podana dla dywaników dla M6 bla bla.. W końcu facet powiedział, że faktycznie są w takiej cenie i kupiłem za 130 albo 150zł (już nie pamiętam). 
PPawel napisał(a):Tego się dowiedziałem po rozmowie w serwisie.
To masz niezly serwis
polak900 napisał(a): generalnie to samo mi wykonali co jest w spisie
Ja byłem w zeszłym roku, zrobili wszystko jak trzeba + korekta wtrysków free
Wszystko pięknie tylko dlaczego nie działa link do kuponu rabatowego na stronie mazdy?
http://www.mazda.pl/owning_mazda/seasonal-offers/
http://www.mazda.pl/owning_mazda/seasonal-offers/
- Od: 12 paź 2011, 21:27
- Auto: Mazda6 Kombi [GY] Benzyna 1.8 2007r.
Zapewne dla klientów zostaną wysłane listy z tą kampanią i tam będzie link. Tak jak było z letnią.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
bieski napisał(a):PPawel napisał(a):Tego się dowiedziałem po rozmowie w serwisie.
To masz niezly serwisZadzwon do innego
polak900 napisał(a): generalnie to samo mi wykonali co jest w spisie
Ja byłem w zeszłym roku, zrobili wszystko jak trzeba + korekta wtrysków free
No cóż, o tym ograniczeniu wiekowym poinformowali mnie w ASO Bołtowicz w Wawie. Czy nie mieli terminów, czy ponstanowili mnie po prostu zlać. Nie wnikam. W każdym razie dzięki za info. Zadzwonię do innego serwisu.
Btw. Tobie udało się wykonać taki promocyjny przegląd zimowy dla mazdy ponad siedmioletniej? Możesz napisać gdzie? Będę miał ewentualny argument w rozmowie z serwisami
- Od: 20 wrz 2011, 12:06
- Auto: Mazda 323f BJ 2.0 PB
Mazda 3 BL 2.0 Activematic, Ex+
PPawel napisał(a):promocyjny przegląd zimowy dla mazdy ponad siedmioletniej?
7 lat + 2 miesiące
PPawel napisał(a): Możesz napisać gdzie?
W Zielonej Górze. Zadzwonie w poniedziałek i się dowiem jak to wygląda w tym roku.
Hyunday ma serwisową akcję zima,sprawdzą samochód każdej marki,a do tego można zrobić sobie jazdę testową ich samochodem.Szczegóły w linku poniżej:
Zimowa akcja serwisowa
Zimowa akcja serwisowa

Niestety ex właściciel M6 A+ ,została skradziona 17.12.2013.
- Od: 1 cze 2011, 19:00
- Auto: Opel Insignia 2014 ST Cosmo Elite
Aktualizacja wiadomości na stronie – dodaliśmy cennik części i akcesoriów w formacie xls do pobrania.
Oferta Zimowa Mazdy na sezon 2011-2012 – Cennik części i akcesoriów
Oferta Zimowa Mazdy na sezon 2011-2012 – Cennik części i akcesoriów
the right man in the wrong place...
Hehe, do Zielonej z Wawy trochę daleko na przegląd
, ale tak serio ASO Ksieżyno nie stosuje ograniczenia wieku samochodu więc przypuszczam ze to w poprzednim serwisie do ktorego dzwonilem coś "pomylili".
- Od: 20 wrz 2011, 12:06
- Auto: Mazda 323f BJ 2.0 PB
Mazda 3 BL 2.0 Activematic, Ex+
1, 2