Michał to chyba nie wyhamowałeś przy Statoilu co? Bo red light cie zastało a ja jak dojechałem do świateł to tylko smród opon czułem zapewne twoich
Co do gokartów były już pomysły ale na nich się skończyło
www.mazdaspeed.pl
cbrPL napisał(a):Michał to chyba nie wyhamowałeś przy Statoilu co? Bo red light cie zastało a ja jak dojechałem do świateł to tylko smród opon czułem zapewne twoich
Justyśka napisał(a):Prosiłabym też, aby informacje o spotach docierały do mnie równieżbo czuje się dyskryminowana
Michał_1987 napisał(a):Zgadza się niestety zapomniałem ze deszczyk pokropił trochę dłuższą miałem drogę hamowania a później to już sam wiesz...
Michał_1987 napisał(a):PS: Taki mały mam pomysł by za 2 tyg zrobić zlot i pójść na go kardy
Kto chętny?
Michał_1987 napisał(a):PS: Co do go kardów to się pisze za 2 tyg kto jeszcze pisać
Michał_1987 napisał(a):cbrPL napisał(a):Michał to chyba nie wyhamowałeś przy Statoilu co? Bo red light cie zastało a ja jak dojechałem do świateł to tylko smród opon czułem zapewne twoich
Zgadza się niestety zapomniałem ze deszczyk pokropił trochę dłuższą miałem drogę hamowania a później to już sam wiesz...
PS: Co do go kardów to się pisze za 2 tyg kto jeszcze pisać
z forum merca:
tak jest sluchajcie Panowie/ Panie kto moze – skontaktujcie sie prosze z VKP i AKP
Na pewno chetni sa :
1) Mercedes
2) OCP-octavie
3) mazdy – moze tez??? -prosze tez powiadomic
4) seaty – rowniez wyrazono chec organizacji duzego spota i powiedzieli ze odezwa sie ogolnie do vagow
5) CKP-civici
6) BMW – zostalo powiadomione (nie na forum-tylko smsem) gdyby ktos mial kontakt prosze rowniez powiadomic
7) ALFA ROMEO – czekamy na odpowiedz
8) VKP – liczymy ze sie do nich odezwiecie i powiadomicie
9) AKP – liczymy ze tu rowniez odezwiecie sie i powiadomicie
Wstepna propozycja spota:
parking pod CARREFOUR na zielonych wzgorzach
wtorek 08.11.2011 godz. 20.00
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd