michal6272 napisał(a):Wymieniał ktoś?
Też jestem po tym zabiegu. Dasz radę.
www.mazdaspeed.pl
zielony110 napisał(a):Panowie wie ktos krora sruba sluzy do regulowania wysokosci swiatel dlugich
Moje dlugie to wala na asfalt za zderzakiem, zamiast swiecic na droge.
Ktos regulowal
67igor1 napisał(a):zielony110 napisał(a):Panowie wie ktos krora sruba sluzy do regulowania wysokosci swiatel dlugich
Moje dlugie to wala na asfalt za zderzakiem, zamiast swiecic na droge.
Ktos regulowal
Bartek...
viewtopic.php?f=124&t=111360&p=1958752&hilit=%C5%9Bwiat%C5%82a+regulacja#p1958752
Lofi napisał(a):Hey hey .. czy da się założyć do GH stalowe felgi ale 15 cali?? chciałem zminimalizować koszty jeśli chodzi o zimowy zestaw kół ... ktoś coś poradzi ? jaki ew wymiar rozmiar itd.. dzięki za pomoc
glowasiek napisał(a):no i dodatkowo nie zapomnij, ze do diesla musi byc olej mazdowski bo inaczej bedziesz mial problemy z DPF-em
borowa napisał(a):Witam, zamierzam wymienic olej w silniku i mam pytanko ile wchodzi do silnika M6 GH 2008r 2.0 diesel ? z gory dziekuje
chmooreck napisał(a):4 z haczykiem, kup 5l
67igor1 napisał(a):borowa napisał(a):Witam, zamierzam wymienic olej w silniku i mam pytanko ile wchodzi do silnika M6 GH 2008r 2.0 diesel ? z gory dziekujechmooreck napisał(a):4 z haczykiem, kup 5l
ps. Hm... Northampton... zapraszamy do naszego kacika
(zielony napis w moim podpisie)
borowa napisał(a):I to wszystko na forum na ktorym teraz spedzam godziny gdyz od niedawna jestem posiadaczem Madzi. Mam nadzieje ze zmiana okaze sie na lepsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6