Kogo widziałem / widziałam
o 10.18 przed rondem na kawaleryjskiej mx-5 srebrna (z nowa szyba z tyłu wklejano)
widziano została odtrąbiona bo światła nie pomagały
pzdr.
widziano została odtrąbiona bo światła nie pomagały

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
wczoraj widziany OGR w Konstantynowie przy kauflandzie (chyba
). Pedziles chyba na dzialeczke, a ja do domu 

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):wczoraj widziany OGR w Konstantynowie przy kauflandzie (chyba). Pedziles chyba na dzialeczke, a ja do domu
Po południu hmm możliwe, ale jechałem akurat do pabianic na cmentarz

Edit
Wczoraj chyba widziałem pod cmentarzem w zgierzu kolegę Qubapap był z rodzinką. Ale jak mówiłem chyba, bo minęliśmy się w tłumie przechodniów i nie jestem do końca przekonany czy to oby na pewno Kuba
Kto się do mnie dziś uśmiechał z granatowej (czarnej?) A6? 
Nadmienię, że o tej porze poranka jestem w drugiej fazie rozbudzania i słabo odbieram bodźce zewnętrzne
Nadmienię, że o tej porze poranka jestem w drugiej fazie rozbudzania i słabo odbieram bodźce zewnętrzne

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
MTS napisał(a):Pozdrowienia dla kierującego w okularach ciemnoniebieską TRÓJKę na rej WA ..... i niebieskich podkładkach widzianej dwa razy dziś w Przemyślu
It's me!

Byłem na zakupach przedświątecznych z rodzinką i na myjni na 29listopada
Było zaczepić mnie na 19 kanale – swoją droga bardzo pomocni ludzie są w Przemyślu.

Pozdr.
Pozdro antek to byłem ja
trochę hałasuje to twoje BG
trochę hałasuje to twoje BG
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Dzisiaj około 8.30 w lublinie
niebieska mazda 6 kombi na turystycznej
około 12 srebrna 323f ba na nadbystrzyckiej
niestety nie zdążyłem zobaczyć czy na podkładkach klubowych były bo jak wiadomo Madzie są bardzo szybkie
niebieska mazda 6 kombi na turystycznej
około 12 srebrna 323f ba na nadbystrzyckiej
niestety nie zdążyłem zobaczyć czy na podkładkach klubowych były bo jak wiadomo Madzie są bardzo szybkie
- Od: 10 lip 2011, 19:59
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 GT B+LPG
nor napisał(a):Kamilu gratulacje umiejętności i refleksu jakim się wykazałeś dzisiaj o poranku.
Nie ma czego gratulować

pozdro dla srebrnej szóstki na krakowskich numerach z czerwonymi podkładkami klubowymi, która wpuszczała mnie wczoraj na moście kotlarskim 
Olmek napisał(a):A tak na marginesie to kto to był ?
kiedyś, jeżeli dobrze kojarzę, toomas i coyote, mieli zielone 626 GE, ale czy te mazdy jeszcze jeżdżą

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Wczoraj około 17 widziany był max we Włodawie na rondzie wylotowym na Lublin/B. Podlaskę 
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84