czekam żeby to usłyszeć
 czekam żeby to usłyszeć Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
Już ma dietza, klamoty przednie  czekam żeby to usłyszeć
 czekam żeby to usłyszeć 

czekam żeby to usłyszeć
 czekam żeby to usłyszeć You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
		Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Już ma dietza,
sewo napisał(a):ale nadal nie rozumiem po co ci Radziu dwa piece
ehhh tak już wyszło. kupilem najpierw ten do suba i nie pomyslalem o glosnikach.
ale jakby był jeden piec to musialby mieć osobne sterowanie do subwoofera i osobne do glosnikow (w sensie LP i czestotliwosci) a taki piec chyba bardzo drogi ?
tak czy inaczej jest wszystko założone i gra ładnie
wczoraj siedziałem do 1 w nocy w garażu ale jeszcze nie do końca wszystko ogarnięte.
drzwi wygłuszone i wszystko ładnie ogarnięte, twwetery w "trójkątach", Ache radził w podszybiu ale tam mi nie pasowały z dwóch powodów... kolor plastiku i robiły zamęt niepotrzebny.
mistrzostwo świata CA toto nie jest ale mi się baaaaaaaardzo podoba
fotek z przebiegu prac niestety nie mam
jedynie strzleliłem tweetera "po"

dodatkowo udało mi się naprawić feler który drażnił mnie od jakiegoś czasu... szyba kierowcy spuszczona do samego dołu uderzała o metal.
okazało się że wypadła taka twarda guma amortyzująca uderzenie opuszczanej szyby.
dałem gumę na miejsce i jest git
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja też ostatnio szukałem przyczyn drobnych zgrzytów a okazało się że nakrętka w drzwiach jakimś cudem luzem leżała a człowiek nie mógł jej znaleźć

- 

casterr
Tweetery very nice 
Btw, za głośniki dzieki, muszę zakupić poduchę pod silnik, bo mi się tłucze coraz bardziej, cena jak za głośniki od Ciebie+wymiana

Btw, za głośniki dzieki, muszę zakupić poduchę pod silnik, bo mi się tłucze coraz bardziej, cena jak za głośniki od Ciebie+wymiana
po przejechaniu paru kilometrów z pasażerami z tyłu zacząłem obawiać się o swoje i ich bezpieczeństwo gdyż ET felgi zimowej jest zbyt małe i opona tarła o nadkole   

założyłem opony zimowe na felgi AEZa i teraz mogę spokojnie i bezpiecznie jeździć i do tego będzie lans w zimie a nie jak plebs na stalówkach
 i do tego będzie lans w zimie a nie jak plebs na stalówkach  gorzej jak pokrzywie
  gorzej jak pokrzywie   

na wiosne prawdopodobnie kupie jakieś 17" i oponki 

założyłem opony zimowe na felgi AEZa i teraz mogę spokojnie i bezpiecznie jeździć
na wiosne prawdopodobnie kupie jakieś 17" i oponki

radzio obrazasz 98 % forumowiczow, klubowiczow i innych obywateli III RP ( teraz to juz nawet IV RP ) i w tym mnieRadex napisał(a):a nie jak plebs na stalówkach

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition     
 viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Lans na 16" alu w zimie jak u mnie   Aż tak mocno tarło? nie lepiej było wrzucić gumy w sprężyny na zimę? Mi już szkoda tych 16" na zimę no ale cóż siła wyższa.
 Aż tak mocno tarło? nie lepiej było wrzucić gumy w sprężyny na zimę? Mi już szkoda tych 16" na zimę no ale cóż siła wyższa.

Aż tak mocno tarło? nie lepiej było wrzucić gumy w sprężyny na zimę? Mi już szkoda tych 16" na zimę no ale cóż siła wyższa.

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL  sedan 93r.
 Mazda 626 GE KL liftback 96r.
 była
 Mazda 323F BG
 MX-6 2.5 V6 KL
Boczuś  
    dostaniesz kase za szkodę to se kupisz wypas felaszki na lato  a letnie pójdą na zimówki
 dostaniesz kase za szkodę to se kupisz wypas felaszki na lato  a letnie pójdą na zimówki  chociaż zapomniałem.... Ty musisz teraz na pieluchy zbierać
 chociaż zapomniałem.... Ty musisz teraz na pieluchy zbierać    

Eklerek, dość mocno tarło po bokach i bałem się. Gum nie chciałem wrzucać, wolałem przerzucić opony.

Eklerek, dość mocno tarło po bokach i bałem się. Gum nie chciałem wrzucać, wolałem przerzucić opony.
prosze mi niedogryzacRadex napisał(a):Ty musisz teraz na pieluchy zbierać

Weź go za "chrzestnego", podobno się nie odmawiaboczek86 napisał(a): mam nadzieje ze wujek radzio niebedzie skąpy
plebs na stalówkach, yeeah, ja też tylko gumy zmieniam
Radex proponuję postojówki Ledowe W5W...  

Oraz żarówki " Efekt Xenon " Lub np. Osram Cool Blue Intense.. 

Jako,że pracuję w sklepie z Xenonami, zapraszam do mnie...

Mój Exclusive:  viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0

- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Lukazie napisał(a):Radex proponuję postojówki Ledowe W5W...

nie dzieki, postojowki juz mialem ledowe i trąciły na niebiesko, a jakbym wstawił jeszcze jakiś osram kul blue to już w ogole by była wiocha na maxa. a ja nie lubie wiejskiego tuningu
moim zdaniem Philips Blue Vision bardzo fajne swieca i nei maja nic wspolnego z WT. Swiatlo daja biale, a nie niebieskie. Duzo lepiej to wyglada niz zwykla zolta zarowka 

a te naklejki po kulach od nabojow masz jeszczeRadex napisał(a):a ja nie lubie wiejskiego tuningu

boczek86 napisał(a): a te naklejki po kulach od nabojow masz jeszcze

i pioruna
i chłopczyka lejącego na znak ograniczenia prędkości   

radzi moje reflektory na prawdę dają piękne światło i nie potrzbuje żadnych drogich żarówek.
mam tungsramy megalight i daja ładniutkie światło.
miałem kiedyś postojówki ledowe i dawały niebieską poświate mimo że były białe i na prawdę zajeżdżało agro...

radzi moje reflektory na prawdę dają piękne światło i nie potrzbuje żadnych drogich żarówek.
mam tungsramy megalight i daja ładniutkie światło.
miałem kiedyś postojówki ledowe i dawały niebieską poświate mimo że były białe i na prawdę zajeżdżało agro...