Jaka jest przyczyna nieswiecenia zarowek w schowku i w bagazniku ?
1, 2
nemi, nie masz skąd załatwić nakładki progowe do 626 GE
Chyba coś takiego zakładaliście kiedyś do swojego statku... chyba, że się mylę. Pozdr 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

No właśnie wiem, że są drogie i trudno dostać
( Nie wiem nawet gdzie tego szukać. A potrzebne mi to, bo wiosna tuż tuż (;)) i efekt musi być piorunujący... Może wybiorę się na jakiś zlot wreszcie to pokażę co i jak. Bez progów to lipa 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

No oglądałem pare okazów w dziale "nasze mazdy". Niektóre to coś pięknego... nawet bez tych progów było kilka ślicznych. Jednak co z progami to z progami
Zobaczymy jak będzie. Może obniżę tylko... nie wiem. Poszukam jeszcze.

lampka w bagażniku nie świeci bo nie łączy pstryczek-elektryczek w zamku, normalka. A co do schowka to podświetlenie działa tylko przy włączonych światłach, postojówki, krótkie czy długie- nie ma znaczenia
-
Gość
1, 2