Jaka jest przyczyna nieswiecenia zarowek w schowku i w bagazniku ?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez qlesh » 15 lis 2005, 22:59

nemi, nie masz skąd załatwić nakładki progowe do 626 GE ?? Chyba coś takiego zakładaliście kiedyś do swojego statku... chyba, że się mylę. Pozdr :)
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...Obrazek
Forumowicz

Od: 10 lut 2005, 03:28
Auto: matyczna ośmiobiegowa

Postprzez nemi » 15 lis 2005, 23:05

qlesh napisał(a):nemi, nie masz skąd załatwić nakładki progowe do 626 GE Chyba coś takiego zakładaliście kiedyś do swojego statku... chyba, że się mylę. Pozdr

nie – są bardzo drogie i bardzo trudno dostępne. Ja zakładałem chromowane listwy <faja>
Forumowicz

Od: 21 sie 2004, 14:20

Postprzez qlesh » 15 lis 2005, 23:10

No właśnie wiem, że są drogie i trudno dostać :(( Nie wiem nawet gdzie tego szukać. A potrzebne mi to, bo wiosna tuż tuż (;)) i efekt musi być piorunujący... Może wybiorę się na jakiś zlot wreszcie to pokażę co i jak. Bez progów to lipa :(
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...Obrazek
Forumowicz

Postprzez nemi » 15 lis 2005, 23:14

qlesh napisał(a):Bez progów to lipa

Większość z nas jeździ bez progów (oryginalnie progi miały chyba tylko 2.5 V6 i chyba też nie wszystkie) i jakoś żyjemy ;)

Zawsze możesz zobaczyć, jaką ofertę mają na allegro progów rzemieślniczych ;)
Forumowicz

Od: 21 sie 2004, 14:20

Postprzez qlesh » 15 lis 2005, 23:32

No oglądałem pare okazów w dziale "nasze mazdy". Niektóre to coś pięknego... nawet bez tych progów było kilka ślicznych. Jednak co z progami to z progami :) Zobaczymy jak będzie. Może obniżę tylko... nie wiem. Poszukam jeszcze.
Forumowicz

Postprzez Gość » 10 sty 2006, 02:51

lampka w bagażniku nie świeci bo nie łączy pstryczek-elektryczek w zamku, normalka. A co do schowka to podświetlenie działa tylko przy włączonych światłach, postojówki, krótkie czy długie- nie ma znaczenia
Gość

Postprzez b2 » 10 sty 2006, 09:29

Leszek Ziółek napisał(a):podświetlenie działa tylko przy włączonych światłach, postojówki, krótkie czy długie- nie ma znaczenia

co mnie mocno wkurzało i dlatego pomajstrowałem kabelkami i świeci kiedy chcę <faja>
Forumowicz

Od: 1 lut 2004, 17:33
Auto: 08 GH 2.5 Dynamic Sport