mandzynek napisał(a):tez bym proponowal komunikacja miejska, ale wiem jak to jest autem wygodniej i przyjemniej
nie polecam auta...
www.mazdaspeed.pl
mandzynek napisał(a):tez bym proponowal komunikacja miejska, ale wiem jak to jest autem wygodniej i przyjemniej
Vicarious napisał(a):ile płacicie za tunel panowie ?
pawel1978 napisał(a):Wojtku jak chcesz pogadać to jutro po południu powinienem być pod tel.
piotrekkk1985 napisał(a): poradzcie gdzie moge bezpiecznie zaparkowac w poblizu (moze byc jakies 15-20min. pieszo) stadionu Fulham ...![]()
67igor1 napisał(a):Vicarious napisał(a):ile płacicie za tunel panowie ?
44 – 55 GBP
pawel1978 napisał(a):Głowasiek o ile pamiętam to piotrek adam i ja musieliśmy holować jakieś srebrne auto jak wracaliśmy z Lake District.![]()
.
zielony110 napisał(a):no dobra.
Kto za kim, i jak szybko jechal jest nieistotne.
Mysle ze najlepiej bedzie podjechac na Santa Pod i zrobic sobie czasowki na 1/4 mili.
Wtedy bedziemy wiedzili kto, jak szybko moze jezdzic.
Co wy na to
adamb napisał(a):zielony110 napisał(a):no dobra.
Mysle ze najlepiej bedzie podjechac na Santa Pod i zrobic sobie czasowki na 1/4 mili.
Co wy na to
jestem za![]()
![]()
![]()
![]()
pawel1978 napisał(a):No to widzę że jednak bez pojedynku się nie obejdzie. Rzucam rękawicę...........kto podejmie wyzwanie![]()
![]()
![]()
![]()
67igor1 napisał(a):Sana Pod Race...
a kiedy? w 2012r
pawel1978 napisał(a):Prezesie organizuj spota. Będziesz arbitrem a Jola za kierownicą![]()
![]()
zielony110 napisał(a):no dobra.
Co wy na to
pawel1978 napisał(a):Wybierzcie miejsce. Prezes to na tempomacie to na mur beton, szach mat i tak dalej dojedzie ostatni, więc może lepiej Jolę za kierownicę wsadzić, będzie bronić honoru rodziny.
Prezesie organizuj spota. Będziesz arbitrem a Jola za kierownicą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pawel1978 napisał(a):Prezes to na tempomacie to na mur beton, szach mat i tak dalej dojedzie ostatni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd