Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
...wsiadłem i pojechałem do roboty 
- Od: 26 lut 2011, 17:58
- Auto: Toyota GT86
Zabezpieczyłem wczoraj blerwę od podwozia i profili zamknięte-wynalazek firmy Rust Check, który ponoć zatrzymuje proces korozji(w co nie za bardzo wierzę, ale niechaj będzie). Pan nie żałował materiału,bo aż ciekło jak ze świniaka i cieknie jeszcze dziś
Jeżeli po zimie nie zeżre mnie rudzielec położę Noxudol jakoś latem, ale będzie akcja A`la Grzyby czyli rozbieramy auto na części i całkowita konserwa i wygłuszenie od wewnątrz i cała podłoga
A jak nie, to pójdzie skarpą do Wisły
ps. wymieniłem także podkładkę pod korkiem spustowym oleum,bo ...okresu dostała i Jej nieco przeciekało

A jak nie, to pójdzie skarpą do Wisły

ps. wymieniłem także podkładkę pod korkiem spustowym oleum,bo ...okresu dostała i Jej nieco przeciekało

- Od: 20 mar 2011, 19:04
- Auto: Przez 12 lat była Skodzinka
teraz
Mazda 6 2.0 klekot z 2004 roku
Ja
po położeniu trzech warstw nanowosków na zimę, założyłem dziś podkładki klubowe i przyczepiłem wygrany w konkursie foto napis klub mazdaspeed na klapie bagażnika 
Mistrza cechuje spokój i długie ruchy.
nawoskowana i zatankowana na full 
Zatankowana do pełna 

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Umyta, lakier przeleciałem cleaner-em lusso revitalizing cream i położyłem na niego wosk collinite 476 dwu krotnie z 20-to godzinnym odstępem 
@tomek@ napisał(a):Umyta, lakier przeleciałem cleaner-em lusso revitalizing cream i położyłem na niego wosk collinite 476 dwu krotnie z 20-to godzinnym odstępem
widzę przygotowania do zimy
ja planuję jetseala i na to zymol titanium.
Tomku masz może ze 100 ml IPA?? przydało by mi się pod sealenta
malkolm napisał(a):widzę przygotowania do zimy![]()
No najwyższy czas
malkolm napisał(a):ja planuję jetseala i na to zymol titanium.
widzę że ostro szalejesz
malkolm napisał(a):Tomku masz może ze 100 ml IPA?? przydało by mi się pod sealenta
Niestety nie mam już nic,też potrzebowałem na weekend ale niestety musiałem robić bez IPA
wymieniłem przewody hamulcowe na tył
MAZDA BOGIEM, PALIWO SPOSOBEM, JAZDA NAŁOGIEM -------------- Zycie wyborem , szybki zakret , długa prosta , wypadek ukradkiem , duszek do nieba przypadkiem ,
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
- Od: 8 sty 2008, 22:13
- Auto: MAZDA PREMACY 2.0 DITD EVOLUTION EDITION
Umyta, odkurzona w środku, założyłem nowe dywaniki gumowe petex ( świetne dopasowanie). Wygłuszony bagażnik matami filcowymi. Tydzień wcześniej założone nowe opony zimowe
.
Teraz przygotowuje się do nałożenia wosku na zimę
Teraz przygotowuje się do nałożenia wosku na zimę
Umyłem a teraz lśni z czystości 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL