Wielka Brytania – spotkania regionalne
a te auta to kto czyscil i pucowal 
Prezes powinienes zalozyc firme czyszczaca samochody
Prezes powinienes zalozyc firme czyszczaca samochody

glowasiek napisał(a):pewnie robili sesje na konkurs
tez bys sie dolaczyl

glowasiek napisał(a):hi hi marzy mi sie zdjecie przy takim fajnym zamku niedaleko Aylesbury
juz w styczniu tam bedziemy
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Prezes jak by co to mozemy do Counsil-u napisac, co by Ci trzy koperty na ulicy zrobili z napisem "Mazda Service Only"

pawel1978 napisał(a):Głowasiek i Zielony jeszcze dwa słowa na temat Prezesa i jego kawy i tempomatu to ja was dorwie moją czarnulą.
Teraz to ja takze mam czarna bestie i to w benzynie, wiec z tym Twoim zacinajacym sie EGR-em mozesz tylko pomarzyc.
Poza tym GH- rules
glowasiek napisał(a):chyba, ze cie na hol wezne
dobre, dobre

P.S. Na hol to bardziej ja moim "Zlomkiem" z avatara
P.S.2. Prezes a dla Jolki (bo wiemy ze lubi depnac) cosik takiego.
Mazda 2 Turbo (premiera w tym tygodniu na targach SEMA)

glowasiek napisał(a):Takze, Pawel , jak to mowia : Nas ne dogonyat![]()

Ja bym dodal jeszcze: "Nie placz, kiedy odjade..."
Ostatnio edytowano 31 paź 2011, 15:15 przez zielony110, łącznie edytowano 1 raz
zielony110 napisał(a):Prezes a dla Jolki (bo wiemy ze lubi depnac) cosik takiego.
Mazda 2 Turbo (premiera w tym tygodniu na targach SEMA)
a dziekowac, dziekowac...
Arkana , Renault , Mii
Londynczycy ... poradzcie gdzie moge bezpiecznie zaparkowac w poblizu (moze byc jakies 15-20min. pieszo) stadionu Fulham ...
mecz w czwartek o godz. 20:00 ... tutaj podaje adres: Stevenage Road London SW6 6HH ...
piotrekkk1985 napisał(a):Londynczycy ... poradzcie gdzie moge bezpiecznie zaparkowac w poblizu (moze byc jakies 15-20min. pieszo) stadionu Fulham ...mecz w czwartek o godz. 20:00 ... tutaj podaje adres: Stevenage Road London SW6 6HH ...
a nie lepiej pociagiem i/lub metrem podjechac
zielony110 napisał(a):piotrekkk1985 napisał(a):Londynczycy ... poradzcie gdzie moge bezpiecznie zaparkowac w poblizu (moze byc jakies 15-20min. pieszo) stadionu Fulham ...mecz w czwartek o godz. 20:00 ... tutaj podaje adres: Stevenage Road London SW6 6HH ...
a nie lepiej pociagiem i/lub metrem podjechac
Wole samochodem .. w koncu to sama przyjemnosc

Ps. Bartek cos dla Ciebie http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated ... ifting/191
piotrekkk1985 napisał(a):Ps. Bartek cos dla Ciebie http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated ... ifting/191
Noooooooooooo

Takie tlumiki to ja rozumiem
Szukam sponsora na dedykowany tlumik za raptem 940zl.
Tylko sie nie bic, spokojnie, na kazdego przyjdzie pora

piotrekkk1985 napisał(a):Wole samochodem .. w koncu to sama przyjemnosc![]()
i tu sie z Toba w 100% zgadzam

ja Ci kupie, jak mi zasponsorujesz mx-5 
edit:
tez bym proponowal komunikacja miejska, ale wiem jak to jest autem wygodniej i przyjemniej
edit:
piotrekkk1985 napisał(a):Londynczycy ... poradzcie gdzie moge bezpiecznie zaparkowac w poblizu (moze byc jakies 15-20min. pieszo) stadionu Fulham ...mecz w czwartek o godz. 20:00 ... tutaj podaje adres: Stevenage Road London SW6 6HH ...
tez bym proponowal komunikacja miejska, ale wiem jak to jest autem wygodniej i przyjemniej
- Od: 3 sty 2009, 23:35