ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
pozdro i dzieki wszystkim...
- Od: 25 paź 2008, 22:07
- Auto: xedos6v6, Bmw G20, A6 C7
obecny. Dzieki za spota. Milo bylo poznac kolege Tiger power is back
i innych.
Bartek mnie pokaral na pilsudskiego
nie wrzucilem dwojki i silnik mi sie prawie przekrecil, a potem wyjechal mi delu lanos. Ale jakbysmy sie ustawili na cwiartke to pewnie po
bym dostal

Bartek mnie pokaral na pilsudskiego

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):obecny. Dzieki za spota. Milo bylo poznac kolege Tiger power is back.
Bartek mnie pokaral na pilsudskiegonie wrzucilem dwojki i silnik mi sie prawie przekrecil, a potem wyjechal mi delu lanos. Ale jakbysmy sie ustawili na cwiartke to pewnie po
bym dostal
ustawcie się hehe
Zdjęcia będą wieczorem jakoś
-
Ania_TM
Mnie też tak znienacka objechał srebrny xedosik kolegi ze spotu....
A ja myslałem ze go nie spotkam jak go wyminąłem a tu taki dowcip i niespodzianka.
Chciałem jeszcze scignąć a tu na kazdym skrzyzowaniu czerwone
Piękne v6 przyspieszenie i do tego w benzynce
A ja myslałem ze go nie spotkam jak go wyminąłem a tu taki dowcip i niespodzianka.
Chciałem jeszcze scignąć a tu na kazdym skrzyzowaniu czerwone

Johny;)
- Od: 14 mar 2010, 13:07
- Auto: Mazda 626GE 1994r. poj. 2.0
Widzewianka_TM napisał(a):umcyk napisał(a):obecny. Dzieki za spota. Milo bylo poznac kolege Tiger power is back.
Bartek mnie pokaral na pilsudskiegonie wrzucilem dwojki i silnik mi sie prawie przekrecil, a potem wyjechal mi delu lanos. Ale jakbysmy sie ustawili na cwiartke to pewnie po
bym dostal
ustawcie się hehe![]()
Zdjęcia będą wieczorem jakoś
musialbym wywalic pare gratow wyrzucic, bo butla LPDZI, kolo zapasowe swoje waza. a w piotrkowie na cwiartke wywalilem nawet polke z bagaznika
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
michał91 napisał(a):o to kiedy mistrzostwa Woj. Łódzkiego na krótkim dystansie?
może na zlocie jakimś
-
Ania_TM
Umcyk, proponuję wywalić jeszcze siedzenia ( sobie to juz zostaw ) no i jeszcze tapicerkę
.
A tak to dzięki za spocik w dużyyyym gronie.
Ogólnie to wole jeździć po mieście rozsądnie, to tylko wyjątek

A tak to dzięki za spocik w dużyyyym gronie.
johny2007 napisał(a):Mnie też tak znienacka objechał srebrny xedosik kolegi ze spotu....
Chciałem jeszcze scignąć a tu na kazdym skrzyzowaniu czerwone![]()
Ogólnie to wole jeździć po mieście rozsądnie, to tylko wyjątek
michał91 napisał(a):o to kiedy mistrzostwa Woj. Łódzkiego na krótkim dystansie?
To ja się piszę
- Od: 25 paź 2008, 22:07
- Auto: xedos6v6, Bmw G20, A6 C7
ogr85 napisał(a):Dzięki za spocik, udany było śmiesznie jak zwykleJak miło było was zobaczyć mordy moje
frekwencja rzeczywiście dopisała, oby tak dalej
dzięki raz jeszcze za kota
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):ogr85 napisał(a):Dzięki za spocik, udany było śmiesznie jak zwykleJak miło było was zobaczyć mordy moje
frekwencja rzeczywiście dopisała, oby tak dalej
dzięki raz jeszcze za kota![]()
nie ma sprawy
Również dzięki wszystkim za spota, witamy serdecznie nowe osoby i mam nadzieję, że zostaniecie z nami na dłużej
Umcyk co ty, w okolicach 100 km/h byś mnie spokojnie wyprzedził, różnica prawie sekundy na 1/4 na Twoją korzyść
Jakby byli chętni pomierzyć się g-techem ( przyspieszenie 0-100, czasy na 1/4 mili ) np. na zimówkach czy dla tych co nie mieli okazji można coś zorganizować kiedyś wieczorkiem
I zrobić ranking czasów 
Zależy kto jakie zimówki ma
Ja na swoich 16" się człapam jak żółw 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Ja do tej 626 mam tylko 15" i 16" Alu także nie poszaleję na setki 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.