Wielka Brytania – spotkania regionalne
Ja juz urlop zarezerwowany, 2 tygodnie, tylko teraz by pogoda dopisała.
- Od: 15 maja 2011, 02:01
- Auto: Mazda 6 GJ 2.0 Sport Nav 2014 + Safety Pack
digital123 napisał(a):Tak z ciekawości spytam, leci ktoś autem na święta do Polski
Ja mykam na swieta.
Urlopik jest a vhyba dzisiaj kola zmieniam na zimowe.
Co do trasy to zawsze prom (ze wzgedu na dziecko)
zielony110 napisał(a):Ja mykam na swieta.
Urlopik jest a vhyba dzisiaj kola zmieniam na zimowe.
Co do trasy to zawsze prom (ze wzgedu na dziecko)
Ja też wrzucam dziś zimówki, a tym razem tunel bo jest krócej no i dzieciak juz ma 11 lat więc nie jest źle.
Jedynie się boje jak z pogodą, bo dwa lata temu miałem niezły horror.
digital123 napisał(a):bo dwa lata temu miałem niezły horror.
ja rok temu nie polecialem, wiec w tym roku jade.
digital123 napisał(a):jest krócej no i dzieciak juz ma 11 lat
no moj ma 4 lata wiec dla niego 2 godziny na promie to niezla zabawa
zielony110, przyznaj., ze sie boisz jechac tunelem... dzieckiem mi sie tu bedzie zaslanial...
moja to od samego poczatku tunelem

moja to od samego poczatku tunelem
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
67igor1 napisał(a):zielony110, przyznaj., ze sie boisz jechac tunelem
jeszcze nie jechalem wiec moze ...
Jakos przedtem byly auta z LPG wiec tunel w gre nie wchodzil.
A w zeszlym roku tunel zasypalo i tylko prob kursowal, wiec moze przezorny jestem
Ja jestem po zamianie kół z 17 letnich na 16 zimówki, normalnie jakoś auto tak śmiesznie wygląda na tych kółkach
Poza tym akurat przyszły mi diody SMD i wrzuciłem je do postojówek przód do oświetlenia tablicy tył oraz do lampek wnętrza na przodzie i na tyle, pozostały tylko lampki w drzwiach, tylko nie wiem czy trzeba rozebrać panele drzwiowe czy nie.
Poza tym akurat przyszły mi diody SMD i wrzuciłem je do postojówek przód do oświetlenia tablicy tył oraz do lampek wnętrza na przodzie i na tyle, pozostały tylko lampki w drzwiach, tylko nie wiem czy trzeba rozebrać panele drzwiowe czy nie.
w moim chwytasz za obudowe lampki i pociagasz do siebie i masz dostep do zarowki/diody 
nie wiem jak jest w twoim modelu , ale troszke dziwne by bylo sciagac caly panel zeby wymienic zaroweczke
nie wiem jak jest w twoim modelu , ale troszke dziwne by bylo sciagac caly panel zeby wymienic zaroweczke

krystiano napisał(a):w moim chwytasz za obudowe lampki i pociagasz do siebie i masz dostep do zarowki/diody
no tylko tak
ps jakbys poszukal w GG/GY , to bys mial z rysunkiem nawet
Arkana , Renault , Mii
Będe musiał spróbować, bo jeszcze nie miałem kiedy, poza tym zamówiłem o 2 diody za mało
i będę musiał zamówić jeszcze raz.
Wnętrze świeci teraz super, szczególnie wieczorem, no i postojówki z przodu wyglądają o niebo lepiej z ksenonami, niżeli poprzednio.
ps, jak wygląda sprawa ksenonów w angielskiej Madzi? Czy mają dźwignię do przełączenia przesłony w środku(miałem tak w mondeo w ksenonach), czy trzeba naklejać naklejki?

Wnętrze świeci teraz super, szczególnie wieczorem, no i postojówki z przodu wyglądają o niebo lepiej z ksenonami, niżeli poprzednio.
ps, jak wygląda sprawa ksenonów w angielskiej Madzi? Czy mają dźwignię do przełączenia przesłony w środku(miałem tak w mondeo w ksenonach), czy trzeba naklejać naklejki?
digital123 napisał(a):Tak z ciekawości spytam, leci ktoś autem na święta do Polski??
witam no ja sie wybieram ale juz10 tego grudnia oczywiscie promem pewniej tunel szwankuje zimą,a jedzie ktos tak wczesnie na siweta??.pozdrawiam
adas780715 napisał(a):witam no ja sie wybieram ale juz10 tego grudnia oczywiscie promem pewniej tunel szwankuje zimą,a jedzie ktos tak wczesnie na siweta??.pozdrawiam
Ja wybieram się 17, mam nadzieję że tunel nie zawiedzie i pogoda dopisze.
obys miał racje i wszystko było ok,ja jestem troszke spokojniejszy
wczesnie jade.
Witam po przerwie. Mandzynek pogratuluj Uli zdania prawka. W końcu ktoś cię nauczy porządnie jeździć
. Głowasiek i Zielony jeszcze dwa słowa na temat Prezesa i jego kawy i tempomatu to ja was dorwie moją czarnulą. A wtedy
będzie na czerwono. Nowo zapisanych gorąco Witam(vice prezes mnie zwą czasami, jak wypiją) i zapraszam na spoty i jeśli digital masz ochotę to możemy się spotkać gdzieś w Sheffield. Może być centrum handlowe przy M1. pozdrawiam i do usłyszenia za jakiś czas.
Ps.
Wojtek jak darmowe to i ja biorę te naklejki. jeśli czarne to pasują do mojej

Ps.
Wojtek jak darmowe to i ja biorę te naklejki. jeśli czarne to pasują do mojej
- Od: 16 cze 2010, 19:34
- Auto: mazda 6 2.2 sport
Black Panther
pawel1978 napisał(a):Głowasiek i Zielony jeszcze dwa słowa na temat Prezesa i jego kawy i tempomatu to ja was dorwie moją czarnulą. A wtedy będzie na czerwono
dobrze im tak
pawel1978 napisał(a):Wojtek jak darmowe to i ja biorę te naklejki. jeśli czarne to pasują do mojej
chcialbys
dostaniesz biale...

ps. bedziesz jutro po poludniu dostepny? musimy pogadac
Arkana , Renault , Mii
W ostatnim autoswiecie jest test mazdy 3.Pokazała sie oczywiscie z jak najlepszej strony
,no może rdzy tez troszke pokazała.Jako ze nie mozemy skoczyc po gazete do kiosku,mozemy poogladać na kompie.
http://www.mediafire.com/?pdv6jfmymfaj2j7

http://www.mediafire.com/?pdv6jfmymfaj2j7
Witam wszystkich
Ostatnio niestety mam taki mlyn, ze nie ma mnie tutaj zbyt czesto
Wojtek to my tez piszemy sie na zestaw naklejek. jeszcze niestety nie wiemy jak bedzie z najblizszym spotem, ze wzgledu na prace
ale mam nadzieje, ze wszystko jakos sie pouklada i jednak zawitamy. Pozdrowionka i udanej niedzieli 

- Od: 8 lis 2010, 19:30
- Auto: Mazda6 2.0 TS estate
pawel1978 napisał(a):. Nowo zapisanych gorąco Witam(vice prezes mnie zwą czasami, jak wypiją) i zapraszam na spoty i jeśli digital masz ochotę to możemy się spotkać gdzieś w Sheffield. Może być centrum handlowe przy M1. pozdrawiam i do usłyszenia za jakiś czas.
Witam, ja na spota jak najbardziej, myślisz o Meadowhall??
67igor1 napisał(a):Zgloszenia prosze podawac w formie:
nick – liczba graczy
Prezes prosze o dopisanie:
zielony110 – dorosly+dziecko= 2 graczy