Telefony komórkowe
Zyg napisał(a):wtedy byłem pijany, a widzisz prawidłowy odruch mi się już wyrobił
tzw AUTO-PILOT
czasami to aż jestem pełen podziwu dla samego siebie

co by nie odbiegać od tematu :
napiszcie jakieś fajne-przydatne narzędzia i gry na androida
póki co pościągałem angry birdsów, ten air control i takie tam ale może są fajne tytuły o których nie wiem a powinienem wiedzieć
jak na razie w galaxy siedzi karta microSIM z iphone'a
nie wiem czy zostawić jak jest bo ta blaszka ją dociska, czy może zrobić/kupić adapter na SIM żeby dobrze siedziała albo zrobić duplikat karty ale wtedy byłbym conajmniej kilka dni OFFLINE
no chyba że jakąś startówkę na ten czas bym kupił

nie wiem czy zostawić jak jest bo ta blaszka ją dociska, czy może zrobić/kupić adapter na SIM żeby dobrze siedziała albo zrobić duplikat karty ale wtedy byłbym conajmniej kilka dni OFFLINE
Zygu tylko to co pokazal Radex to battery pack do SGS (i pewnie SGS+ tez). To co Ty pokazujesz to battery pack do SGS2.
Radex napisał(a):albo zrobić duplikat karty ale wtedy byłbym conajmniej kilka dni OFFLINEno chyba że jakąś startówkę na ten czas bym kupił
Nie wiem w jakiej sieci masz fona, ale ja jak sobie sima niechcący połamałem to dostanie nowego zajęło mi w salonie 5 minut i nic nie kosztowało (mam tak-tak'a).
Sokool napisał(a):Radex napisał(a):albo zrobić duplikat karty ale wtedy byłbym conajmniej kilka dni OFFLINEno chyba że jakąś startówkę na ten czas bym kupił
Nie wiem w jakiej sieci masz fona, ale ja jak sobie sima niechcący połamałem to dostanie nowego zajęło mi w salonie 5 minut i nic nie kosztowało (mam tak-tak'a).
Gdybym miał tak taka to by mi koleżanka z byłej pracy od ręki zrobiła również.
Mam Heyah i w grę wchodzi wyłączonie kontakt mailowy z Biurem Heyah w siedzibie PTC w Warszawie i oczekiwanie na pocztę z nową kartą
Hej,
Ktoś korzysta z Yanosika ? Jak to się sprawuje ? jak z synchronizacją tej aplikacji w trybie on-line ? Chodzi mi o ilość przesyłanych/otrzymywanych danych w trakcie powiedzmy wyjazdu 600 km ?
Jest na andka i zastanawiam się czy warto to uruchomić.
Ktoś korzysta z Yanosika ? Jak to się sprawuje ? jak z synchronizacją tej aplikacji w trybie on-line ? Chodzi mi o ilość przesyłanych/otrzymywanych danych w trakcie powiedzmy wyjazdu 600 km ?
..::Born To Rise Hell::..
Kilka razy z tym jechałem, nie liczyłem przesłanych danych. Sprawuje się poprawnie – fotoradary pokazał wszystkie (a nawet za dużo). Lipa, że nie ma trybu poziomego
Ściągnij, za darmo i tak 
Zyg napisał(a):Lipa, że nie ma trybu poziomego
Ja nawet na to nie patrze. Siedzi w tle i drze ryja jak znajdzie radar
JohnnyB napisał(a):Hej,
Mi towarzyszył przez jakieś 350 km. Na 100 km zużył ok. 10-11 MB transferu.
Jechałem na dobrze znanej drodze, gdzie wiedziałem, że są radary, ale nie byłem zachwycony działaniem i zaniechałem stosowania tej aplikacji

Bateria wystarcza na jakieś 150 km jazdy – trzeba mieć więc ładowarkę na pokładzie
Jeśli zaś chodzi o nawigację, to niestety nie mogę powiedzieć wiele dobrego
Hej,
Musze zmienic telefon. Teraz mam Nokie E66, z ktorej bylem calkiem zadowolony ale nadszedl juz czas na zmiany. Szukam telefonu nowego, z PL dystrybucji. Cena do 2000 zl. W gre wchodzi tylko i wylacznie NOKIA. Glownie z przyzwyczajenia i sympatii to po 1 , a po 2 dlatego bo w kazdym samochodzie mam zestaw glosnomowiacy tej firmy. Kryteria raczej malo wygorowane. Bateria minimum 2 dni, najlepiej dosc duzy wyswietlacz i dobry aparat oraz fajny design. System operacyjny jest mi obojetny , nie potrzebuje miliona aplikacji i innych [tiiit].
Bralem pod uwage:
*Nokia N9 – zna ktos , bawil sie?
*Nokia 700
*Nokia 701
*Nokia 800 Lumia – nigdy nie widzialem na zywo, jest w sprzedazy w PL ?
Nie ukrywam, ze najbardziej podoba mi sie N9. Jakies propozycje ?
Moze ktos z was ma rabat na telefony
?
Musze zmienic telefon. Teraz mam Nokie E66, z ktorej bylem calkiem zadowolony ale nadszedl juz czas na zmiany. Szukam telefonu nowego, z PL dystrybucji. Cena do 2000 zl. W gre wchodzi tylko i wylacznie NOKIA. Glownie z przyzwyczajenia i sympatii to po 1 , a po 2 dlatego bo w kazdym samochodzie mam zestaw glosnomowiacy tej firmy. Kryteria raczej malo wygorowane. Bateria minimum 2 dni, najlepiej dosc duzy wyswietlacz i dobry aparat oraz fajny design. System operacyjny jest mi obojetny , nie potrzebuje miliona aplikacji i innych [tiiit].
Bralem pod uwage:
*Nokia N9 – zna ktos , bawil sie?
*Nokia 700
*Nokia 701
*Nokia 800 Lumia – nigdy nie widzialem na zywo, jest w sprzedazy w PL ?
Nie ukrywam, ze najbardziej podoba mi sie N9. Jakies propozycje ?
Moze ktos z was ma rabat na telefony
Gdybym miał 2k na telefon to bym nawet nie myślał o nokii... Zestawy głośnomówiące stawiam, że masz na BT więc pójdą na każdym telefonie. Pomyśl nad Samsungiem SGS2 chyba najpopularniejszy obecnie telefon w tej kasie. Potężny sprzętowo. Ja mam tylko uwagi co do obudowy.
Nienawidze samsungow wiec odpada. W gre wchodzi tylko nokia ewentualnie myslalem o htc ale tez odpadlo , chce nokie i tyle, kwestia tylko jaka. Myslalem tez o nowym iPhone ale stary mnie doprowadzil do szalu po 6 dnia uzytkowania i poszedl na allegro, wiec nowy watpie zbey byl duzo lepszy.
Loockas dobrze prawi. Nokia nie powinna robić telefonów. Myślę, że coś w stylu garnków czy jakieś inne agd ale nie telefony 
HTC nie rozważaj nawet – nie ma sensu. Głośniczki to porażka w HTC, wstyd jak ktoś zadzwoni. Wybierz Samsunga lub Motorolę. SGSII lub Atrix czy RAZR to będzie dobry wybór. Osobiście polecam motorolę i ostatnią brzytwę. Warto wydać na nią kilka złotych.
HTC nie rozważaj nawet – nie ma sensu. Głośniczki to porażka w HTC, wstyd jak ktoś zadzwoni. Wybierz Samsunga lub Motorolę. SGSII lub Atrix czy RAZR to będzie dobry wybór. Osobiście polecam motorolę i ostatnią brzytwę. Warto wydać na nią kilka złotych.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
też bym Ci polecił SGS'a II, który ze wcześniejszymi Samsungami nie ma wiele wspólnego. Mimo mojej przygody z obudową na samym początku, teraz widzę, że jest dosyć solidny (chociaż tak jak loockas pisał – obudowa na taką nie wygląda).
Jeśli jednak jednym z priorytetów jest:
to może być kiepsko
Jeśli jednak jednym z priorytetów jest:
radzi89 napisał(a):Bateria minimum 2 dni
to może być kiepsko
Na baterii mi troche zalezy nie kurywam. Inna sprawa, ze ja nie uzywam telefonu do zabawy , a jedynie do dzwonienia, pisania , robienia fotek od czasu do czasu i ewentualnie jakies pliki z worda czy pdfa przegladam.
no to ma szansę Ci wytrzymać te 2 dni. Jeśli przeglądałeś temat wcześniej, to może zauważyłeś, że ja też przy zmianie telefonu byłem nastawiony na jakąkolwiek NOKIĘ. Właśnie z przyzwyczajenia, sympatii, niechęci do zmiany i ustawiania wszystkiego od nowa
Chwała loockasowi, że mnie wtedy wyśmiał i skierował ku androidowi. O Samsungu, jako telefonie, tez miałem złe zdanie