jarekrk napisał(a):Toledo 2.3 jak najbardziej tylko pewnie dużo jest zajechane na allegro i tutaj może być tak samo jak z E46 niby są, ale jakby zacząć szukać to trochę loteria...
Szczerze... chyba szybciej znajdziesz E46. Serio... od 3 tygodni szukam drugiego Tolka V5 i na razie nic sensownego. Z tym, że kolega ma mniej kasy i szuka do 14k. Coś pow 15k widziałem ciekawego z silnikiem AQN czyli 170km i rocznikiem min 2001. Tu masz 100% racjo. Straszna loteria, bo niestety nie ma w czym wybierać. Mimo wszystko E46 to inna bajka i wg mnie to szczebel wyżej. Do tego auta bym nie podchodził z taką sumą.
nemi napisał(a): nawet tak przeciętnemu autu jak Mondeo trochę uroku.
Racja. Na zlocie Mazdaspeed tylko za wyposażenie mnie pochwalili w tym aucie. Z reszty się śmieją

marek napisał(a):dużo E46 jest w tragicznym stanie, więc trzeba uważać. ja sprzedałem swoje E46 320 Ci 170-konne z 2000roku za 20tys pół roku temu, ale coupe sa o ok. 20% droższe od sedanów a i tak mało wziałem.
Kolega w ubiegłym roku kupił E46 coupe 2.0 benzyna za chyba 27k i to specjalnie igła nie jest. Trzymają cenę... fakt.
marek napisał(a):Jednak E46 cierpi na kilka przypadłości,
To co mnie przykuło wzrok to rdza w okolicach progów i purchle na nadkolu. Taki egzemplarz czy faktycznie coś ten model słabiej zabezpieczony niż inne modele?