Telefony komórkowe
to w telefonie można mieć internet ?
,
To dlatego mi tak długo bateria trzyma :–).
Dziś wreszcie zainstalowałem sobie AB, koniec z wynikami po 4 dni :–).
To dlatego mi tak długo bateria trzyma :–).
Dziś wreszcie zainstalowałem sobie AB, koniec z wynikami po 4 dni :–).
..::Born To Rise Hell::..
heh android bez stalego dostepu do sieci sie mija z celem 
Button napisał(a):Adamos napisał(a):Na swoim telefonie moge wyszukiwac głosowo w google. Jednak nie wiem jak wprowadzać. Czy mimo, że moge wyszukiwac to musze doinstalowac voice search?
moge szukac konatków głosowo (w smsach) jednak nie mogę wprowadzać tekstu
Adamos – ja na Defy zainstalowałem w tym celu Smart Keyboard Pro. Po wybraniu jej jako domyślnej, wszędzie gdzie przy wpisywaniu tekstu pojawia się klawiatura jest ikona z mikrofonem, która umożliwia wprowadzanie głosowe – działa bardzo fajnie
8.70 zł?! to ja nie dam tyle
Adamos zainstaluj sobie swype'a. Poza tym nie sadze, aby byla to funkcjonalnosc danej klawiatury tylko bardziej systemu.
O lol... a potem piszecie, że wam bateria trzyma 3 dni
Za to właśnie polubiłem androida. Online nonstop co mi bardzo ułatwia życie. Synchronizacja poczty gmail, firmowej IMAP, kalendarz google z którego coraz częściej korzystam prywatnie i w pracy. Nie wspomnę o głupotach typu google talk czy latitude
Przeglądarka www to ostatnia rzecz z której korzystam w tym telefonie
Jakbym nie chciał internetu w telefonie to sprzedałbym motorole i kupił drugiego solida
marnujecie potencjał tych maszynek
Co z tego, że w domu mam wifi. W domu to mi ten net jest właśnie najmniej potrzebny. Od poczty i powiadomień mam komputer
Chociaż czasem szybciej przeczytam maila na komórce niż na komputerze
Jak nie aktualizujecie aplikacji przez HSDPA to spokojnie wam wystarczy paczka 100MB, a to koszt chyba w każdej sieci jakieś 5zł.
Za to właśnie polubiłem androida. Online nonstop co mi bardzo ułatwia życie. Synchronizacja poczty gmail, firmowej IMAP, kalendarz google z którego coraz częściej korzystam prywatnie i w pracy. Nie wspomnę o głupotach typu google talk czy latitude
Jakbym nie chciał internetu w telefonie to sprzedałbym motorole i kupił drugiego solida
Jak nie aktualizujecie aplikacji przez HSDPA to spokojnie wam wystarczy paczka 100MB, a to koszt chyba w każdej sieci jakieś 5zł.
Adamos, wgraj do Defy CM7, najlepiej moją wersję. Dograj do tego swypa i będziesz miał to czego potrzebujesz. 
PS. na zielonym forum znajdziesz mnie pod nickiem SP4UBW.
EDIT. OK, już przeczytałem wątek i wiem, ze nie zamierzasz robić roota
a szkoda,
PS. na zielonym forum znajdziesz mnie pod nickiem SP4UBW.
EDIT. OK, już przeczytałem wątek i wiem, ze nie zamierzasz robić roota
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
Zyg napisał(a):Poważnie korzystacie z Androida bez internetu? :-D
Też się zdziwiłem

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zyg napisał(a):następny na talka i do współrzędnych
Jak się z tego korzysta?
nemi napisał(a):Jak się z tego korzysta?
jak masz zainstalowane google maps to w menu będziesz miał aplikację współrzędne. Z resztą już sobie poradzisz. Możesz mnie dodać do kontaktów to zobaczysz jak to dziala. login jak na forum
jak nie będziesz miał na kim potestować to daj znać 
dobry bajer, szczególnie dla mieszkańców jednego miasta. Chociaż ja często podglądam gdzie jeździ y z moją Siostrą i o której Ją odstawia do domu
dobry bajer, szczególnie dla mieszkańców jednego miasta. Chociaż ja często podglądam gdzie jeździ y z moją Siostrą i o której Ją odstawia do domu
Poćwiczę jeszcze w domu, ale na razie działa to jakoś słabo u mnie. W ogóle nie znajduje mojej lokalizacji automatycznie. A może ja już stary jestem i przestaję panować nad takimi urządzeniami? To bardzo zła wiadomość, kiedy jest się... programistą
.