zapytanie automatyczna skrzynia do xedos 6
Strona 1 z 1
chcę kupić xedos 6 2.0 6v ale brakuje programu do skrzyni automatycznej.o co tu chodzi i jaki może być tego koszt.
-
Gość
Puhcio napisał(a):Kupowanie takie auta to wielkie ryzyko, bo nie wiesz jak chodzi skrzynia
Dobrze Puhcio mowi. Tym bardziej, ze "brak programu" wydaje sie byc podejrzana bajka.
the right man in the wrong place...
ja bym sie w ogole nie pchał w ten automat, o ile to ten fordowski to większość pada
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
dzięki nie wiem czy to automat forda,ale mazda jest 1992 i ma świetne wyposażenie i dobrą cenę u "krzyzaka"
-
Gość
miałem takiego xedosa w automacie
obecnie mam w manualu – jazda bez porównania. Auto jest teraz sporo zwinniejsze i wyraźnie mniej pali.
Jeżeli nie przeszkadza ci "machanie wajchą" i chcesz mieć spokojny sen polecam manuala.
obecnie mam w manualu – jazda bez porównania. Auto jest teraz sporo zwinniejsze i wyraźnie mniej pali.
Jeżeli nie przeszkadza ci "machanie wajchą" i chcesz mieć spokojny sen polecam manuala.
W X6 jest tak jak tco_tm mówic czyli GF4A-EL skrzynia mazdowska we wszytskich modelach 2.5 V6 oraz 2.0 V6, a także w FS ale tylko J-Spec.
Tomek, ale jaka przyjemność z jazdy aftomatem
XsiX napisał(a):obecnie mam w manualu – jazda bez porównania. Auto jest teraz sporo zwinniejsze i wyraźnie mniej pali.
Tomek, ale jaka przyjemność z jazdy aftomatem
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
XsiX napisał(a):co najwyżej średnia
To zależy ... jak masz przed sobą wizję rozkraczonego aftomatu i rachunek przed oczami na kwotę lekko 4.000 zł to faktycznie, ale jak skrzynka jest dobra to sama przyjemość ...
Szczególnie Kick-Down

Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Strona 1 z 1