TORUŃ – spotkania regionalne
Trzydziech, gadżety dla Ciebie dostał dzisiaj z miły.
Pusto jakoś tak się na komodzie zrobiło 
jeszcze nie podłączyłem bo wczoraj było juz ciemno jak auto dostałem ale dziś zamierzam poskładać tylko muszę przenieść włącznik LPG na lewą stronę kierownicy. 
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
Oblukajcie te dwa rodzynki
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=151017226&pageNumber=24&__lp=75&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=1994&tabNumber=2
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=151437667&pageNumber=1&__lp=75&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=1994&tabNumber=2
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=151017226&pageNumber=24&__lp=75&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=1994&tabNumber=2
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=151437667&pageNumber=1&__lp=75&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=1994&tabNumber=2
taki raz poprosze na wynos

Trzydziech
Orientujesz sie czy ten ziomek co jechales do niego w sobote czy ma korek od wlewu plynu chlodzacego do 323f i przelacznik od szyb na 2 przednie szyby ten podwojny bo kaken sie pyta ten od srebrnej madzi 

nic z tych rzeczy nie miał
btw. może skusisz się na gwint? viewtopic.php?f=5&t=126317&view=unread#unread
btw. może skusisz się na gwint? viewtopic.php?f=5&t=126317&view=unread#unread
zależy czy chcesz zatrzymać BaGietę na dłużej czy nie
jak robisz dla siebie to lepiej raz a dobrze zainwestować 
wlasnie wrocilem do domu... dojezdzajac i otwierajac sobie brame patrzylem na koło bylo ok, po wjechaniu i zaparkowaniu skrecajac kolo – wychodze i patrze... opona mi zeszła z felgi ;/ zalamalem sie bez kitu ;(
nawet nie moge odkrecic bo mam klucz do pupy ,ani przenosnego kompresora na 12V
dziwne to w ogole ;/ nie wiem co zrobic chlopaki ;( stoi teraz niunia na cegłach co by opony nie zdezelowac ciezarem.
nawet nie moge odkrecic bo mam klucz do pupy ,ani przenosnego kompresora na 12V
dziwne to w ogole ;/ nie wiem co zrobic chlopaki ;( stoi teraz niunia na cegłach co by opony nie zdezelowac ciezarem.
Ta którą przypieprzyłeś w krawężnik??
KFC Polska napisał(a):Jesteś B-smart’owcem? Teraz Twój ulubiony mini zestaw nie jest już taki mini
kiedy spot w KFC?
wachers pisał że nie w piątek bo wyjeżdża. czyli jutro albo pojutrze? jak co i komu pasuje?
patrzyk jak chcesz wpaść na spota a auto nie na chodzie to daj znać to Cię zgarnę
patrzyk jak chcesz wpaść na spota a auto nie na chodzie to daj znać to Cię zgarnę
ja mam po patrzyka bliżej jak coś
Ale jak juz wspomniałeś Trzydziech mnie w piątek nie ma bo na długi week jadę do suwałk
(nareszcie)
tak wię proponiuję jutro albo piatek o 18 co wy na to pod Umk
Ale jak juz wspomniałeś Trzydziech mnie w piątek nie ma bo na długi week jadę do suwałk
tak wię proponiuję jutro albo piatek o 18 co wy na to pod Umk
plan do KFC więc Wam nie bardzo jechać pod UMKa