Ja mam takie gry:
Gran Turismo 5 – bardzo fajna gra, mam ją rok i często grywam
Test Drive Unlimited 2 – jak wyżej ale bardziej arcade niż realistyczna, ale mamy otwarty świat i ogólnie jest fajna, tylko ciężko pograć z kumplem bo jest troche online skopane (np jedziemy razem i nagle on znika bo go jakby na inny serwer przerzuciło)
Star Wars The Force Unleashed – grałem 2h narazie, ale jak do tej pory mi się podoba

Red Dead Redemption – świetne GTA na dzikim zachodzie + fajny multiplayer
Uncharted 2 – wszystkim gra się podoba, mi nie

Nie lubię takich gier gdzie się strzela + skacze (gier "skakano zagadkowych" nie lubie a strzelanie na padzie to katorga dla mnie)
DragonBall Raging Blast – bardzo fajna gierka, dla fana DB pozycja obowiązkowa

Midnight Club: LA – bardzo fajna gra, sporo opcji tuningu, dużo aut + kilka motocykli. Gra się już trochę zestarzała, ale nadal jest wciągająca.
UFC 2009 Undisputed – przyjemna bijatyka (coś typu MMA,KSW), walki w klatkach. Kupiłem okazyjnie za 20zł, dobre na wizyty znajomych bo działa pad od PC a nie mam drugiego, więc można obić komuś gębę w grze

Fight Night Round 4 – przyjemny Boks, fajnie się gra, grafika na niezłym poziomie, jednak jeśli ktoś chce kupić czwóreczkę nie polecam grać w Fight Night Champion bo wtedy gra staje się słaba – champion ma lepszą grafikę, lepszą fizykę, fajniejszy system walki i jest o wiele dynamiczniejsza
Fifa 09 – tu chyba nie trzeba się rozpisywać

Z gier z PSN:
Little Big Planet – szalona gierka, niby dla dzieci a bawię się nią jak głupi, zabawna platformówka dla młodych i dla starych
Dead Nation – strzelanka z rzutem izometrycznym, w której biegamy i rozwalamy hordy zombiaków. Możliwość Co-opa dla dwóch osób (i tak polecam grać)