Telefony komórkowe
litwo ojczyzno moja ty jesteś jak zdrowie ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto cię stracił
sq2jul napisał(a):litwo ojczyzno moja ty jesteś jak zdrowie ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto cię stracił
kurde pomyliłem tematy, to chyba jakiś Kącik Literacki
to ja idę

ja chyba za jakieś 10 dni będę miał galaxy s2 w okazyjnej cenie (pozdro Zygu
Jakby ktoś chciał to się odzywać, towar pewny i w bardzo dobrym stanie, krótko uzywany, do tego podstawka na biurko i pokrowiec Belkina umożliwiający dzwonienie !

niestety nie posiadam papierów. ale opakowanie i wszystko jest.
Na swoim telefonie moge wyszukiwac głosowo w google. Jednak nie wiem jak wprowadzać. Czy mimo, że moge wyszukiwac to musze doinstalowac voice search?
moge szukac konatków głosowo (w smsach) jednak nie mogę wprowadzać tekstu
U mnie w oryginalnym oprogramowaniu (SGS2) jest właśnie taki błąd, że niezaleznie od ustawien, rozpoznawanie ojczystej mowy działa chyba tylko w systemowym searchu, a w pozostały miejscach muszę gadać po angielsku. Dotyczy to wylacznie preinstalowanego swypa.
the right man in the wrong place...
Panie i Panowie stoję przed wyborem telefonu, w grę wchodzi: HTC Wildfire S, Nokia 500, Nokia C6, Samsung S 5830 Galaxy Ace oraz SE Xperia neo V co byście polecili bo ja jestem kompletny laik jeżeli chodzi o tel kom.
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
shadoow napisał(a):Panie i Panowie stoję przed wyborem telefonu, w grę wchodzi: HTC Wildfire S, Nokia 500, Nokia C6, Samsung S 5830 Galaxy Ace oraz SE Xperia neo V co byście polecili bo ja jestem kompletny laik jeżeli chodzi o tel kom.
ja bym zdecydowanie wybral Ace sposrod telefonow ktore wymieniles. fajny telefonik
U mnie rekord HTC Desire Z – 5 dni 14 godzin i się sam wyłączył :–). Ale 4 dni to minimalny czas użytkowania jak na moje potrzeby 
..::Born To Rise Hell::..
Adamos napisał(a):Na swoim telefonie moge wyszukiwac głosowo w google. Jednak nie wiem jak wprowadzać. Czy mimo, że moge wyszukiwac to musze doinstalowac voice search?
Adamos – ja na Defy zainstalowałem w tym celu Smart Keyboard Pro. Po wybraniu jej jako domyślnej, wszędzie gdzie przy wpisywaniu tekstu pojawia się klawiatura jest ikona z mikrofonem, która umożliwia wprowadzanie głosowe – działa bardzo fajnie

- Od: 17 paź 2006, 07:47
- Auto: Xed 6 2.0 V6-->Millenia 2.5 V6 --> Mondeo MKIV
Zygu jak chcesz bic rekordy to wylacz jeszcze WiFi i transfer danych 
tylko po co mi wtedy ten telefon
A taki wynik zrobiłem przez L4 i sporadyczne wyjścia z domu
Jak bateria w Twoim plusie sobie radzi póki co Julek? Tam jest ta sama 1650, co u mnie chyba?
Bateria? Standardowo
A nie mam w sobie tyle samozaparcia, zeby isc na rekordy 
Radex napisał(a):ja jutro dołącze do grona Androidowców
następny na talka i do współrzędnych
Masz już jakiś sensowny pakiet danych wykupiony w tej Twojej heyah?
jeszcze sie nie rozglądałem, ale niedawno zakupiłem router za 70zł 
ps.
znalazlem jakis pakiet "internet non stop" ale nie bede bulił 10zł miesiecznie, wystarcyz ze mam wifi to wtedy moge sobie posciagac co trzeba.
ps.
znalazlem jakis pakiet "internet non stop" ale nie bede bulił 10zł miesiecznie, wystarcyz ze mam wifi to wtedy moge sobie posciagac co trzeba.
Ostatnio edytowano 27 paź 2011, 16:41 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz