Mazda3 BK LF '03 TOP SPORT Seraf
Teraz trafiłem na Bosche co po 3 mies. tak mazały ,że poszły do kosza i znowu mam motgumy jak zaczną mazać po 3 mies to nie szkoda 90 zł.
na motgumy zbyt wiele złego powiedzieć nie mogę wycieraczka kierowcy zbiera ładnie i złego słowa nie powiem. Wycieraczka pasażera zostawia u mnie plamę wielkości dłoni na wysokości oczu pasażera ale tylko w przy intensywnych opadach. Ogólnie w skali 0-5 daję 4 
Seraf napisał(a):Wycieraczka pasażera zostawia u mnie plamę wielkości dłoni na wysokości oczu pasażera
U mnie to samo
Seraf napisał(a):napiszę że zakupiłem
I jak sprawuje się urządzonko, strasznie jestem ciekaw, jak działa to z telefonem na androidzie. Zdaj jakąś relacje, bo też noszę się z zamiarem kupna
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Nie wiem za bardzo co relacjonować 
Działa bo nie ma co nie działać
Wpinamy ustrojstwo w złącze diagnostyczne i przekręcamy kluczyk w pozycję ACC
włączamy na telefonie Torque, parujemy urządzenia i wio.
Można sprawdzić w trybie rzeczywistym aktualne obroty, prędkość, temperaturę płynu, przeciążenie, poziom otwarcia przepustnicy, pomierzyć czasy przyspieszeń i czasy na 1/2 i 1/4 mili, sprawdzić i ew. pokasować błędy, zapisać telemetrie wraz ze śladem GPS i inne funkcje w których nie zgłębiłem (są puste karty które można zapełnić różnymi wykresami wedle uznania)
Działa bo nie ma co nie działać
Wpinamy ustrojstwo w złącze diagnostyczne i przekręcamy kluczyk w pozycję ACC
włączamy na telefonie Torque, parujemy urządzenia i wio.
Można sprawdzić w trybie rzeczywistym aktualne obroty, prędkość, temperaturę płynu, przeciążenie, poziom otwarcia przepustnicy, pomierzyć czasy przyspieszeń i czasy na 1/2 i 1/4 mili, sprawdzić i ew. pokasować błędy, zapisać telemetrie wraz ze śladem GPS i inne funkcje w których nie zgłębiłem (są puste karty które można zapełnić różnymi wykresami wedle uznania)
Jak te błędy pokazuje? Same kody czy jak?
- Od: 24 lut 2011, 16:10
- Auto: Mazda 3, 2.0 150 KM USA-spec
Radex napisał(a):Seraf to jest ta aplikacja Torque?
Jeśli pytasz o obrazek powyżej to tak
Radex napisał(a):masz tą wersję elma 327 1.4b ?
a wiesz, że nie wiem
mam z tej aukcji:

a tam jest napisane, że to 1.4
Radex napisał(a):czy kiedykolwiek zerwał Ci połączenie podczas pracy?
nie zdarzyło się
szykuje kolejny prezent mazdecze ale potrzebuje waszej pomocy odnośnie doboru kolorystyki.
Zakupie nową gałkę i musze wybrać spośród tych dwóch:

problem tkwi w tym że bardziej mi sie podoba czarna a sądzę że srebrna bardziej by pasowała do mojego wnętrza

inna kwestia jest tego typu, że na czarnej gałce widać że jest to czarny połyskowy plastik a boje się że szara jak wykonana z tego samego co moja dotychczasowa gałka rodem z GG (srebrny plastik się ściera i zostaje taki miedziany kolor ni w pic ni w cyc
)
Zakupie nową gałkę i musze wybrać spośród tych dwóch:

problem tkwi w tym że bardziej mi sie podoba czarna a sądzę że srebrna bardziej by pasowała do mojego wnętrza

inna kwestia jest tego typu, że na czarnej gałce widać że jest to czarny połyskowy plastik a boje się że szara jak wykonana z tego samego co moja dotychczasowa gałka rodem z GG (srebrny plastik się ściera i zostaje taki miedziany kolor ni w pic ni w cyc
Faktycznie srebrna bardziej pasuje do Twojego klimatu wnętrza, myślę ze to gałka premium wiec Ty jej raczej nie zetrzesz – może kolejny właściciel.
Chcesz wymienić razem z tą obwódką, czy bez? Ogólnie srebrna mi się bardziej podoba.
- Od: 24 lut 2011, 16:10
- Auto: Mazda 3, 2.0 150 KM USA-spec
A mi się podoba czarna
Tak spytam jaki koszt tej przyjemności? 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Ja nie miałem takich rozterek, kupiłem czarną
Świetnie pasuje do listwy nad schowkiem – ten sam piano black. Mam ją kilka miesięcy i nie ma problemu z jakością, nic się nie ściera.
Generalnie – CZARNA
Świetnie pasuje do listwy nad schowkiem – ten sam piano black. Mam ją kilka miesięcy i nie ma problemu z jakością, nic się nie ściera.
Generalnie – CZARNA
fragment rozmowy z ASO napisał(a):Witam
Chciałbym zmienić gałkę zmiany biegów a w związku z tym zapytać się o ceny niżej wymienionych części:
BP4K-V8-170A-02
BP4K-V8-170A-08
Przy okazji prosiłbym o sprawdzenie czy pasują one do pojazdu o nr VIN JMZBK14F241100671.
--------------------------------------------------------------------------------
Salon Mazda – Auto Księżyno salon@mazda.bialystok.pl
15.11 (5 dni temu)
do Paweł
Gałka pasuje
Pierwsza kosztuje 272z,45 zł brutto
Druga kosztuje 299,94 zł brutto
Obie są na zamówienie czas realizacji 3-4 dni robocze
adrian_rusinowicz napisał(a):Chcesz wymienić razem z tą obwódką, czy bez?
aluramki nie chce chodzi o samą gałkę
cbrPL chyba się uśmiechnę do Ciebie żebyśmy na moment przykręcili twoją gałkę u mnie żeby zobaczyć jak to kolorystycznie się prezentuje bo z tego co pamiętam też masz podobną gałkę z wykończeniem piano black
Paweł nie ma problemu, jak coś dzwon po prostu jak nie będę w pracy to można pokombinować 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)