CezaR83 napisał(a):Podoba Ci sie?, Zainstaluj Opere i sprawdź!
brzmi jak hasło reklamowe
www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):cbrPL napisał(a):Gdy wchodzę z któregokolwiek pod forum w temat zlotu jesiennego (tak samo było z poprzednim) nie odnosi mnie do ostatniego nowego postu, tylko do pierwszego postu na ostatniej możliwej stronie. Również nie wyświetla który post był nieprzeczytany.
Edit:
W konkursach fotograficznych to samo.
Ja mam tak we wszystkich globalnych. Trzeba celować w odnośnik z różnych działów i w tedy trafia.
kinki napisał(a):2. jak juz napisze posta i chce wyslac posta to otrzymuje info ze w tym czasie ktos dodal posta i nie mozna w tym momencie zacytowac rowniez jego i wyslac jako calosc
jesli nie mam racji to dajcie znac jak to zrobic
kinki napisał(a):jesli nie mam racji to dajcie znac jak to zrobic
Mako napisał(a):Strasznie to wyglada i wg mnie dosc mocno traca te tematy na czytelnosci jak sie szuka czegos konkretnego.
Mako napisał(a):jak masz taka sytuacje to zaznacz tekst ktory chcesz zacytowac, magiczna funkcja kopiuj, w oknie gdzie piszesz na gorze masz przycisk "quote" miedzy podkresleniem a "kodem" wklejasz tekst miedzy nawiasy i masz zrobione
Leszek napisał(a):Masz rację. Ja rozwiązałem ten problem wpisując kod ręcznie... Drugie rozwiązanie to skopiować swój post, wycofać się i odpowiedzieć raz jeszcze wklejając kopię ze schowka plus cytat z najnowszego postu
Barthez napisał(a):MySQL server has gone away
sq2jul napisał(a):"Cham sie uprze i mu daj! No skad wezme jak nie mam?"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy