Gajnek napisał(a):i chyba sprzegło sie juz konczy
Już to nowe sie kończy, czy to samo co ostatnio w Gliwicach ?
www.mazdaspeed.pl
Puhcio napisał(a):A co się stało z tym tłumikiem i zderzakiem ?
Ivan napisał(a):i nas "łoili",
Ivan napisał(a):ale na pewno troche atrakcji z naszej strony było
Bimbak napisał(a):zawsze byłem ciekaw jak to będzie Probe kontra MX-6. Dzieki chłopaki za zaspokojenie mojej ciekawości
Janusz napisał(a):Pozdro dla właściciela zielonkawego Probe za rywalizację....
Janusz napisał(a):Simoneusa w Rx bogszara z którym szedłem łeb w łeb.......... no prawie bo co dwie turbinki to nie jedna..........udało mi się być o 2 długości samochodu kiedy ona miała, jezeli dobrze pamiętam 15.81 więc z mojego czasu ok. 16s jestem bardzo zadowolony. Bogszar fajnie to skomentował "wzięła Cię dopiero na trójce...................wstyd"
![]()
Ivan napisał(a):To był Pimpo z Wrocławia a kolor Probka to turkusowy
Trosk napisał(a):Jak to się stało kolego, że nie stanęliśmy, bo walka by była ciekawa?usmiech No cóż kolejnym razem pojeździmy
Janusz napisał(a):Trosk napisał(a):Jak to się stało kolego, że nie stanęliśmy, bo walka by była ciekawa?usmiech No cóż kolejnym razem pojeździmy
Jasne, że tak........... Mam nadzieję, że następnym razem aparaturę skombinujemy z pomiarem na 2 wozy, a nie jak teraz tylko dla pierwszych w danym biegu. A gdzie reszta pomiarów........
Trosk – niezłe wyniki......... coś dłubałeś pod maską..... może jakieś dane..... tak samo Calibra............. też nieźle..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość