Mazda MX-6 GE KL MAZDASPEED
DymeK napisał(a):Damian masz namiary na te aluramki Musze w końcu zapodać u siebie
Ja kupowałem u tego i mogę go z czytym sumieniem polecić

a może byś chciał tłumik REMUSA do swojego KLZE – viewtopic.php?f=5&t=126086
Hazu napisał(a):DamianMX6 napisał(a):a może byś chciał tłumik REMUSA do swojego KLZE – viewtopic.php?f=5&t=126086
Ja bym chciał.
No to jaki problem ?
Wnętrze poskładane i właściwie gotowe.

Chyba w końcu trafiłem na lakiernika który zna się na rzeczy i jest uczciwy. Zobaczymy.
Tymczasem zająłem się drobiazgami które zostały do zrobienia, np. izolacja maski. Cholerstwo strasznie delikatne, wręcz dziwne że ocalało przez tyle lat, na razie zostało oczyszczone i mam już plan jak je wzmocnić przed założeniem

A tu pacjentka na spacerniaku

Ostatnio edytowano 23 paź 2011, 10:53 przez DamianMX6, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
er3z napisał(a):muszę to napisać...śniło mi się, że DamianMX6 chciał się zamienić ze mną na moją CA
hehehe, tak to musiał być sen
arex47 napisał(a):Jedno pytanko.
Czy w JDM-owych lampach przednich, ale bez halogenów, można by było jakoś kierunki zrobić?
Można kierunki dać w miejsce postojowych a postojowe dorobić. Ale to czysta profanacja

noxes napisał(a):Wnętrze jest zaje*** zawsze chciałem miec czarne w maździe. Nie pasują mi tu tylko boczki. Może by tak w alkantarę?
Boczki z tyłu są wykończone jak fotele, na drzwiach na razie musiały zostać z poprzedniego kompletu, na razie
DamianMX6 napisał(a):Cholerstwo strasznie delikatne, wręcz dziwne że ocalało przez tyle lat, na razie zostało oczyszczone i mam już plan jak je wzmocnić przed założeniem
Polecam pod spód laminat – piankę o zamkniętej strukturze z klejem, 1cm grubości. Kleiłem u siebie na odtłuszczoną blachę. Wytłumiałem nią też drzwi(na matę bitumiczną). Super efekt, prawie głośników na zewnątrz nie słychać. Na alledrogo sprzedaje to Apama
oblivion napisał(a):Polecam pod spód laminat – piankę o zamkniętej strukturze z klejem, 1cm grubości. Kleiłem u siebie na odtłuszczoną blachę. Wytłumiałem nią też drzwi(na matę bitumiczną). Super efekt, prawie głośników na zewnątrz nie słychać. Na alledrogo sprzedaje to Apama
No to strzeliłeś w dziesiątkę

noxes napisał(a):Yyy jak on nie logował się na allegro od 2009 roku

apama cośtam
Ja kupiłem 1cm i ścinałem tam gdzie odstawało z grubości, klipsy złapały i jest ok
Cały Kombinezon tym wytłumiłem, gdzie tylko się dało...

DamianMX6 napisał(a):
Boczki z tyłu są wykończone jak fotele, na drzwiach na razie musiały zostać z poprzedniego kompletu, na razie
Zawsze możesz zdjąć obicie fabryczne , pod spodem jest skaj czarny ktory trzeba odpowiedno natłuszczyć bo suchy jest.

Speed napisał(a):Zawsze możesz zdjąć obicie fabryczne , pod spodem jest skaj czarny ktory trzeba odpowiedno natłuszczyć bo suchy jest.
ojjj, i da się oderwać tak aby nie zostały ślady po kleju

zostają ślady po kleju i wygląda to mało estetycznie,obszycie tego tez jest problematyczne bo nie można tego środka zdemontować -sam u siebie tył mam od kompletu a przód niestety nie ...próbowałem kleić skaj i alcantarę ale to nie to
według mnie tam powinna być skórka ,muszę podpytać jakiegoś tapicera co z tym można zdziałać
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Klejem kontaktowym się przykleja takie rzeczy. Najlepiej jakby w spray-u kupic klej.
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... nge_view=1
Tylko trzeba umiejętnie do tego podejść, bo inaczej można się zdenerwować
Damian ja mam boczki do mx-a jak chciałbyś poćwiczyć to Ci je odsprzedam.

Tylko trzeba umiejętnie do tego podejść, bo inaczej można się zdenerwować
Damian ja mam boczki do mx-a jak chciałbyś poćwiczyć to Ci je odsprzedam.
pawelc napisał(a):zostają ślady po kleju i wygląda to mało estetycznie
a no właśnie, tak sadziłem i dlatego zostawiłem na razie boczki takie jak były. Nie będę nic kombinował tylko zawiozę do tapicera i po sprawie.
Hazu napisał(a):Damian ja mam boczki do mx-a jak chciałbyś poćwiczyć to Ci je odsprzedam.
nie trzeba, mam boczki z anglika