Witam
Poluzowała mi się wewnętrzna obudowa lusterka bocznego (czarny trójkącik) w maździe 3. Czy zaślepka jest wkręcana czy na zatrzaski? Jak ją ściągnąć bez uszkodzenia? Może ktoś posiada jakiś rysunek? Bardzo proszę o pomoc!!!
dziękuję i pozdrawiam
Lusterko boczne
Strona 1 z 1
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Witam, w instrukcji obsługi jest napisane aby złożyć lusterko boczne należy je pchnąć,tylko trzeba to zrobic przy włączonym silniku czy nie? i jak jest z rozłożeniem tego lusterka?
-
Nomadczyk
Energicznie , szybko pchnąć , żeby rozłożyć -pociągnąć .
ps. tylko na rozgrzanym silniku i z włączonym 1 biegiem
ps. tylko na rozgrzanym silniku i z włączonym 1 biegiem

Justyśka napisał(a):więc bądż bardziej inteligentniejsza

A tak w ogóle to zapytanie mam odnośnie lusterka zewnętrznego. Jakiś nieuważny dupek uszkodził mi lusterko zewnętrzne lewe. Szczęście w nieszczęściu popękała "tylko" czarna obudowa lusterka (tzn szkło i obudowa lakierowana są całe). Nie mogę znaleźć w internecie samej obudowy, stąd moje pytanie: czy ten element występuje oddzielnie? Pzdr
Ostatnio edytowano 17 gru 2012, 13:37 przez Gigi_, łącznie edytowano 1 raz
Lustro w BK składa się z 3 elementów: Szkieletu, zwierciadła i nakładki lakierowanej.
Z racji tego że miałem jakiś czas temu przygodę z lusterkiem i kupiłem jako całość to mam jeszcze w domu zalegający szkielet. Jeżeli o niego Ci chodzi to daj znać na PW, jakoś się dogadamy.
Z racji tego że miałem jakiś czas temu przygodę z lusterkiem i kupiłem jako całość to mam jeszcze w domu zalegający szkielet. Jeżeli o niego Ci chodzi to daj znać na PW, jakoś się dogadamy.
kosamkpl napisał(a):Lustro w BK składa się z 3 elementów: Szkieletu, zwierciadła i nakładki lakierowanej.
Dzięki, potrzebuję właśnie szkieletu..
cbr z jakiego dokumentu jest powyższa grafika? Potrzebuję schemat budowy lusterka na zewnątrz. Będę wdzięczny za namiar.
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Strona 1 z 1