chart napisał(a):A ja muszę przeprosić za swoją nieobecność, ale dziś nie mogłem ale na kolejnym postaram się pojawić.

www.mazdaspeed.pl
chart napisał(a):A ja muszę przeprosić za swoją nieobecność, ale dziś nie mogłem ale na kolejnym postaram się pojawić.
l3mur91 napisał(a):Aniu, bydom zdincia cy ni byndzie ?![]()
Pytam z ciekawości, nie ponaglam, bez ciśnień, no offense itp itd
KeV napisał(a):Kurczę Aniu, ja bym tak chętnie się na łyżwy wybrał, ale w ten weekend nie będzie mnie w ŁodziOstatnio zaniedbałem trochę spoty, muszę się poprawić!
johny2007 napisał(a):widze na zlot udany, tezm usze kiedy wybrac sie na zlot zobaczyc jakie jeszcze madzie jezdza po łodzi ;D
Ale zawsze nie mam czasu... Ale trzeba bedzie to zmienic....
Poczekam az ustawicie sie przy piłsudskiego
tiger918 napisał(a):Hejka. Dużo ludzi na spocie dzisiaj będzie? Dwie moje sztukiproszę dopisać...pozdrawiam Tomek
tiger918 napisał(a):Hejka. Dużo ludzi na spocie dzisiaj będzie? Dwie moje sztukiproszę dopisać...pozdrawiam Tomek
tiger918 napisał(a):Ja z żoną posiadamy 3 sztuki, xedos, 323ba z5 aktualnie do sprzedaży oraz 323ba bp 98'...i brat jeszcze ma bp...przyjadę z żoną...może komuś się spodoba srebrna 323 bo chciałbym oddać w dobre ręce...pozdro ..poziom -2?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd