Mazda 626 GE FS '92
Pajko Kocham Patrzeć na Twoj samochód

A Ja kocham samo auto i jazdę nim , strasznie mi szkoda chować Ją w garażu ale mieszkamy w takiej strefie klimatycznej że mamy ostrą zimę i śniegi , ale za to mam czas na grzebanie i upiększanie auta .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
sewa napisał(a):PięknaPowinienneś wystartować w konkursie foto
![]()
Drugie zdjęcie od końca wg. mnie najlepiej by się wstrzeliło w jesienną tematykę
Kiedyś kiedyś na pierwszym kalendarzu była Moja mazda w tym samym miejscu ale na innym jeszcze setup'ie
Radex napisał(a):mam na myśli sposób w jaki nakleiłeś naklejki. są równo jedna koło drugiej.
ja np walnął bym je pod kątem na tylnej szybie w rogu jedna pod drugą.
ale to tylko moja propozycja
Tak to każdy przykleja , a ja nie chce jak każdy ja jestem inny

Lukas007 napisał(a):Jest mega... szkoda, ze nie zalapalem sie na jakas wspolna sesje zdjeciowa, zawsze chcialem porownac na zywo ... moze w nastepnym sezonie sie uda.
Pozdro
Bardzo chętnie , mam nadzieje że przez zimę poprawię to co Mnie irytuje i będziemy mogli się zgadać na wiosnę
Drugie od końca zdjęcie to po prostu obłęd 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
W prawdzie auto miało już być "zimowane" ale listopad mamy taki piękny i do tego Magda od 5 lat nie widziała listopada że postanowiłem trochę polatać po mieście , pstryknąłem też kilka fotek ale niestety nie trafiłem z porą dnia tak jak sobie to zaplanowałem miałem nadzieje że liści na drzewach będzie więcej ale nie było najgorzej

W O W
- Od: 15 sty 2011, 18:27
- Auto: CA KF '92
piękna to za mało powiedziane ! Ohhhhhhh
a tak nawiasem, widzę, że tablica znowu na zderzaku...![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a tak nawiasem, widzę, że tablica znowu na zderzaku...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)