ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
ja tak jak się zadeklarowałam, na spocie się pojawię.. chciałabym jutro ale "houston mamy problem" i nie wiem czy tomorrow się uda.. ale czytałam coś o niedzieli więc będę śledzić wątek 
-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):ja tak jak się zadeklarowałam, na spocie się pojawię.. chciałabym jutro ale "houston mamy problem" i nie wiem czy tomorrow się uda.. ale czytałam coś o niedzieli więc będę śledzić wątek
Olga, szkoda

-
Ania_TM
może się uda.. muszę opracować logistykę i plan działania
a poza tym to taki lekki stresik w trzewiach czuję

a poza tym to taki lekki stresik w trzewiach czuję

-
Oldżitsu
Widzewianka_TM napisał(a):No to grono facetów mrauuu![]()
![]()
które się rzuci na auto...
Rzucą się na auto.. hmm..
-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):No to grono facetów mrauuu![]()
![]()
które się rzuci na auto...
Rzucą się na auto.. hmm..to nawet dobrze, bo jest trochę brudne, a jak wszyscy się rzucą to je wyczyszczą
na spota brudnym?
-
Ania_TM
A ja to czystym przyjeżdżam? 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Z zapytaniem: Kto mnie jutro zabierze na spocik, bo zona mi konfiskuje pojazd i bede niezmotoryzowany 
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):Z zapytaniem: Kto mnie jutro zabierze na spocik, bo zona mi konfiskuje pojazd i bede niezmotoryzowany
Bartek się zgłosił

-
Ania_TM
yyy... no... ten... tego... czystym oczywiście
w sumie teraz to średnio widać jaki ma kolor
ups.. ja to powiedziałam głośno?
w sumie teraz to średnio widać jaki ma kolor

-
Oldżitsu
Widzewianka_TM napisał(a):umcyk napisał(a):Z zapytaniem: Kto mnie jutro zabierze na spocik, bo zona mi konfiskuje pojazd i bede niezmotoryzowany
Bartek się zgłosił![]()
a on juz o tym wie
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
umcyk napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):umcyk napisał(a):Z zapytaniem: Kto mnie jutro zabierze na spocik, bo zona mi konfiskuje pojazd i bede niezmotoryzowany
Bartek się zgłosił![]()
a on juz o tym wie![]()
wie, ale jeden jest warunek- ma nie paść ze śmiechu przed dojazdem do SS

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):
wie, ale jeden jest warunek- ma nie paść ze śmiechu przed dojazdem do SS
bede sie staral, ale nic nie obiecuje, koniec koncow musi mnie sejf zawiezc do SS, a potem do domu