Nasze zwierzaki
Psy są cudownymi, ufnymi, bezinteresowymi i chyba najwierniejszymi zwierzakami w stosunku do ludzi. Szkoda tylko, że ludzie często nie potrafią tego docenić i traktują psy przedmiotowo wykorzystując je do swoich egostycznych pobudek albo okrutnych zamiarów.
Kiedy drift staje się pasją...-driftujmy.pl
Kiedy drift staje się pasją...-driftujmy.pl
-
stardust
przedstawiam mego królika- nazywa się Busola- vel czarna mamba 
dodatkowo foto mego kotka Tofika
sprawdza czy amorki mazdowe są na pewno ok ;p

dodatkowo foto mego kotka Tofika
-
Ania_TM
Ja uwielbiam koty
Mam dwa brytyjskie, z czego jedna hodowlana
Zapraszam na stronę, bo już na początku listopada spodziewam się kociąt
http://www.brytyjczyk.pumilo.pl

Mam dwa brytyjskie, z czego jedna hodowlana
Zapraszam na stronę, bo już na początku listopada spodziewam się kociąt
http://www.brytyjczyk.pumilo.pl
Xenocyd napisał(a):nemi napisał(a):2) kłaki na garniturze (chodzę codziennie, więc nie chciałbym być obrośnięty sierścią)
Kupujesz Rex`a albo sfinksa i problem siersci na garniaku nie istnieje
Potwierdzam. Mam Rexa od lipca i nie uświadczyłem jeszcze ani jednego kłaczka. Z zostawaniem w domu nie ma wielkiego bólu, kocisko się chwilę ze mna rano pobawi (ca 5.30), pół godziny później oportunista jeden zawraca głowę żonie (wychodzi po mnie do pracy) a następnie ucina sobie dłuższy sen, z niewielkimi przerwami. Budzi się około 15, mniej więcej gdy wracam z pracy. Jest wesoły, lubi bardzo ludzi, najlepiej czując się gdy jest w tym samym pokoju co domownicy. Trzeba tylko oduczyć go wskakiwania w miejsca w których kot być nie powinien, jak np stół w kuchni/jadalni.
mój kociak troszkę już urósł

- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Fajny rudzik:) 

ja mam pieska i kotka i szczurka ale niestety zdjęć nie mogę pokazać aparat odmówił posłuszeństwa ;p
-
nestaa113
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
No to jak pokazujemy nasze czworonożne i nie tylko pociechy to lecimy
Mam dwa pieski, w zasadzie to są suczki, jedna ma 7 lat druga 5.
Młodsza, która ma 5 lat.

Starsza, na dole.

Żółw który zwie się Maniek, rybek które z nim pływają wymieniał nie będę

No i kotka sąsiada, która jest miłośniczką mojej Madzi (wstawiam ją tutaj, bo częściej przebywa na moim samochodzie jak w domu
)

Mam dwa pieski, w zasadzie to są suczki, jedna ma 7 lat druga 5.
Młodsza, która ma 5 lat.
Starsza, na dole.
Żółw który zwie się Maniek, rybek które z nim pływają wymieniał nie będę

No i kotka sąsiada, która jest miłośniczką mojej Madzi (wstawiam ją tutaj, bo częściej przebywa na moim samochodzie jak w domu

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Eklerek323f napisał(a):Żółw który zwie się Maniek,
Ile on ma i co mu się stało ze skorupą że taka zniekształcona?
Eklerek323f napisał(a):rybek które z nim pływają wymieniał nie będę
Chyba jakiś młody musi być skoro jeszcze jakieś rybki toleruje
Grzyby napisał(a):Ile on ma i co mu się stało ze skorupą że taka zniekształcona?
Ja mam go 3 lata, ma ok. 10cm długości(samej skorupy) Co mu się ze skorupą stało? Nie mam zielonego pojęcia. Znajomego żółw ma bardzo podobną. Kupiony był jako żółtolicy, albo czerwonolicy, nie ja go kupowałem także nie wiem dokładnie.
Chyba jakiś młody musi być skoro jeszcze jakieś rybki toleruje
Zostały tylko największe i najsprytniejsze, sumik się go w ogóle nie boi i pływa swobodnie, a te mniejsze chowają się pod korzeń, muszle itp.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Moje mają coś koło 4-5 lat (kupione były wielkości połowy kciuka)
Aktualnie mają 15-20cm a już jako dwulatki załatwiły dużego glonojada (był prawie 2 x większy od nich) – nie zostało nic. Żadna rybka nie przeżyje u nich 24h
Duże masz akwarium dla niego?
Aktualnie mają 15-20cm a już jako dwulatki załatwiły dużego glonojada (był prawie 2 x większy od nich) – nie zostało nic. Żadna rybka nie przeżyje u nich 24h

Duże masz akwarium dla niego?
nemi napisał(a):Robi wrażenie taki wzrost
Jak na okrągło żrą to i rosną
A 20cm to jest raczej max. dla żółtobrzuchów
Zdarzają się trochę większe ale nie liczyłbym na to w akwarium 240l jakie mamy (to absolutne minimum dla 2 sztuk). Przyjmuje się że dla żółwi wodnych około 100-150l na jednego.