WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
a nie można to przenieść na Olsztyn? zawsze większa możliwość pojawienia się innych osób.
Niedziela odpada, mamy urodziny dziadka i spotkanie rodzinne. W ogóle u nas ciężko się zgrać na jakiś wyjazd bo ja każdą wolną chwilę jestem w garażu przy odbudowie Mazdy i staram się tam siedzieć ile się tylko da aby w tym roku wyjechać chociaż na drogę.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Uwierz mi , Olsztyn odwiedzą stali bywalcy tamtych spotkań -przerabiałam to.
W związku z tym , że nasz region jest duży i jesli chcemy zwiększyć aktywność , powinniśmy zmobilizować wszystkich do " jeżdzenia " w inne miejsca a nie tylko siedzieć u siebie i nigdzie się nie ruszać .
W związku z tym , że nasz region jest duży i jesli chcemy zwiększyć aktywność , powinniśmy zmobilizować wszystkich do " jeżdzenia " w inne miejsca a nie tylko siedzieć u siebie i nigdzie się nie ruszać .
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Witaj Cukiereczku , wieki się tu nie widzieliśmy .
Powiedz a co z drugim terminem , kóry podał Pawcio 23.10 czyli za tydz- może znajdziesz z Ania czas i spotkamy się w Ostródzie?
Druga sprawa , Cukierek organizujemy w 2012r. w okresie letnim spotkanie weekendowe w Bartniczce ?
Miłoby było powtórzyć tamtą imprezę całonocną
, może zbierzemy więcej osób.
Powiedz a co z drugim terminem , kóry podał Pawcio 23.10 czyli za tydz- może znajdziesz z Ania czas i spotkamy się w Ostródzie?
Druga sprawa , Cukierek organizujemy w 2012r. w okresie letnim spotkanie weekendowe w Bartniczce ?
Miłoby było powtórzyć tamtą imprezę całonocną
A więc: jako że rozesłałem dosyć spory mailing do wiekszosci osob z regionu, a poza mną i faraonką30 nikt konkretnie nie rzucił pasującego mu terminu – pozwoliłem sobie usatlić datę na następną niedzielę (23.10.2011) (wszystko po to, aby potencjalni chętni mieli czas do na namysłu, przełożenia jakis spraw, uzbierania grosza, zaplanowania tej niedzieli itp.) Miejsce i godzina również konkretnie ustalone (choć tutaj oczywiscie wszystko podlega negocjacjom tak by pasowało jak najwiekszej liczbie osób).
Może i można, ale jakos nie widać zapału ani większej organizacji wiec zachód regionu próbuje swoich sił i tym razem on zaprasza
Co oczywiscie nie znaczy, że nie można stworzyc nastęnego spotkania w Olsztynie
Cukierek, data została zmieniona na 23.10 więc może jednak dasz rade oderwać się od swojej bagetki i wpaść?
Neonixos666 napisał(a):a nie można to przenieść na Olsztyn? zawsze większa możliwość pojawienia się innych osób.
Może i można, ale jakos nie widać zapału ani większej organizacji wiec zachód regionu próbuje swoich sił i tym razem on zaprasza
Cukierek napisał(a):Niedziela odpada, mamy urodziny dziadka i spotkanie rodzinne. W ogóle u nas ciężko się zgrać na jakiś wyjazd bo ja każdą wolną chwilę jestem w garażu przy odbudowie Mazdy i staram się tam siedzieć ile się tylko da aby w tym roku wyjechać chociaż na drogę.
Cukierek, data została zmieniona na 23.10 więc może jednak dasz rade oderwać się od swojej bagetki i wpaść?

No to w takim razie ja wstępnie się pisze, ale nie obiecuje na 100% bo nie wiem co mi wypadnie.
Neonixos666 napisał(a):No to w takim razie ja wstępnie się pisze, ale nie obiecuje na 100% bo nie wiem co mi wypadnie.

Co do spotu za tydzień to też może być ciężko, na tą chwilę wszystkie siły mobilizuję na odbudowę a w związku z wykonywaną pracą w weekendy staram się jak najmniej jeździć bo jak się robi 50kkm rocznie to trochę odpoczynku. Nawet Ania się stara nie wcinać w odbudowę gdy jadę po pracy i siedzę po nocach w garażu. Bardzo mi zależy aby jak najwięcej zrobić przy Maździe i ją skończyć. 11 grudnia minie rok jak ją kupiłem i chciałbym wyjechać może przynajmniej z garażu a ciągle jakieś szwabskie padaki do malowania/klepania i ostatnio 2 tygodnie do
bo pomagałem Mirkowi robić golfa jego teścia. Dlatego nawet ostatnio staram się w weekendy siedzieć od rana do 15-16 aby coś zrobić a roboty jest sporo bo chcę mieć perełkę.
Druga sprawa że z Anią widuję się późnymi wieczorami, gdy siedzi przed kompem i robi dokumenty, chwilę pogadamy i tak leci do weekendu w który ja uciekam do warsztatu i zostaje nam wieczór w sobotę(bardzo rzadko) i niedziela dla siebie. Ania awansowała w pracy, ma od groma obowiązków/spraw/dokumentów i też ciągle jeździ po swoich sklepach.
Jeśli zaś chodzi o spota letniego to jak najbardziej na tak, W 2010 miałem nawet tam kawalerskie robione, trochę daliśmy czadu ale fajnie było.

Druga sprawa że z Anią widuję się późnymi wieczorami, gdy siedzi przed kompem i robi dokumenty, chwilę pogadamy i tak leci do weekendu w który ja uciekam do warsztatu i zostaje nam wieczór w sobotę(bardzo rzadko) i niedziela dla siebie. Ania awansowała w pracy, ma od groma obowiązków/spraw/dokumentów i też ciągle jeździ po swoich sklepach.
Jeśli zaś chodzi o spota letniego to jak najbardziej na tak, W 2010 miałem nawet tam kawalerskie robione, trochę daliśmy czadu ale fajnie było.
www.gtrproject.pl
Cukierek , pozdrów Aniusie pamiętajcie o nas – o spocikach.
Jeśli chodzi o sobotnio-niedzielne spotkanie w Bartniczce to zakręce się koło tej sprawy i coś zorganizujemy w okresie wakacji dla Mazdowiczów starej i nowszej ekipy ( bo wielu tu nowych -my to już staruszki
).
Neonixos666 , miło będzie poznać naszego PR-a
Pozdrowionka
Jeśli chodzi o sobotnio-niedzielne spotkanie w Bartniczce to zakręce się koło tej sprawy i coś zorganizujemy w okresie wakacji dla Mazdowiczów starej i nowszej ekipy ( bo wielu tu nowych -my to już staruszki
Neonixos666 , miło będzie poznać naszego PR-a
Pozdrowionka
LUM@K napisał(a):Ja bym pojechał na spot ale jak by był w Olsztynie, a do Ostródy trochę za daleko. Na moje zarobki
.
Hmmm , prawda że nasze zarobki mogłyby być wyższe .
Kolego trzymam Cię za słowo -jak będzie spocik w Olsztynie to wiesz ....... jesteś na nim ....
To fajnie
.
Pawcio , jest szansa że za tydz na spotkaniu będzie ze mną mój MazFarao
Możesz dopisać go do mnie .
Pawcio , jest szansa że za tydz na spotkaniu będzie ze mną mój MazFarao
LUM@K – może zagadaj z neonixosem i sie z nim zabierz?
Z tego co pisal, on prawdopodobnie przyjeżdża. Zawsze to wam taniej wyjdzie sporo
Faraonka, dopisałem Cie z osobą towarzyszącą. Mam nadzieje że jeszcze jacyś chętni się znajdą?
Faraonka, dopisałem Cie z osobą towarzyszącą. Mam nadzieje że jeszcze jacyś chętni się znajdą?

Szkoda ,że mnie nie ma też bym wpadł
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
mlodyMazda napisał(a):Szkoda ,że mnie nie ma też bym wpadł
Dobrze że chociaż chęci są

dopiero po nowym roku ale obiecuję swoją obecność na jakimkolwiek spocie 

Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
Cholera a dziś taka ładna pogoda w Ostródzie że nawet grill by wypalił
Mam nadzieje że za tydzien dopisze i pogoda i uczestnicy

GreXx napisał(a):W tą niedzielę to i ja może się ogarnę.
Własnie miałem do Ciebie dziś smsa pisać bo coś na forum rzadko bywasz ostatnio. Już bedzie warto myśleć o jakichs kręglach itp w te pare osób chociaż