Telefony komórkowe
Asphalt 6HD został udostepniony przez Samsunga za free dla SGS'a II. Daje radę gierka, fajne efekty i widowiskowe drifty
Zostało mi 60% baterii, od rana 
Ja zostalem zaopatrzony w sluzbowa X10, zarzucilem jej MIUI i jest malinowo 
Oczywiscie obowiazkowy pakiecik internetu, bo inaczej bym chyba firme z torbami puscil
Swietna sprawa jest Hot Spot WIFI. W polaczeniu z lapkiem na SSD mozna wszedzie i w kazdych warunkach komfortowo kozystac z dobrodziejstw XXI wieku
Oczywiscie obowiazkowy pakiecik internetu, bo inaczej bym chyba firme z torbami puscil
Swietna sprawa jest Hot Spot WIFI. W polaczeniu z lapkiem na SSD mozna wszedzie i w kazdych warunkach komfortowo kozystac z dobrodziejstw XXI wieku
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Xenocyd napisał(a):Panowie, jakiegos dual sima bez wodotryskow potrzebuje – ktos mial jakas stycznosc z tymi wynalazkami? Malo PLNow chcialbym zainwestowac
Motorola EX115 :–)
..::Born To Rise Hell::..
ja już mam ofertę, ale nie wiem co wybrać w Orange.
W sumie drugi telefon ma mama i ma abonament. Ja chciałam brać coś dla siebie i podmienić modele
Mama potrzebuje czegoś do dzwonienia, teraz ma Samsunga rozsuwanego.
Ja używam Corby i myślę na co się skusić
W sumie drugi telefon ma mama i ma abonament. Ja chciałam brać coś dla siebie i podmienić modele
Mama potrzebuje czegoś do dzwonienia, teraz ma Samsunga rozsuwanego.
Ja używam Corby i myślę na co się skusić
-
Ania_TM
Zna ktoś sprzęt f-my myphone ? Warto się w to ładować? Na przykład w
http://allegro.pl/myphone-a210-smartpho ... 73098.html
poszukuję niedrogiego telefonu na rok...tyle mi brakuje do końca umowy i zmiany operatora.
pzdr

poszukuję niedrogiego telefonu na rok...tyle mi brakuje do końca umowy i zmiany operatora.
pzdr
-
pdrog
Witam wszystkich, od wczoraj użytkuje Nokie C7 i wszystkiego się uczę na nowo
(miałem kiedyś dotykowca monte ale sprzedałem po 3 dniach
)
ja mam samsunga duala ze zwykła klawiaturą i też jest taki problem, zawsze muszę sam blokować po rozmowie – żenada
poza opcja wyżej niezły telefon za małe siano – bateria do 4 dni
Samsung D780
nemi napisał(a):Wkurza mnie niesamowicie, że jak ktoś zadzwoni, to po zakończonej rozmowie telefon nie jest zablokowany. Już dwa razy do kogoś zadzwoniłem niechcący, wczoraj włączyłem wifi, bt i gps całkowicie niechcący, do tego przestawiłem język klawiatury swype na jakiś cudaczny, do tego coś tam się w telefonie włączyło bateriożernego. Masakra – nie zawsze pamiętam o zablokowaniu klawiatury ponownie.
ja mam samsunga duala ze zwykła klawiaturą i też jest taki problem, zawsze muszę sam blokować po rozmowie – żenada
Xenocyd napisał(a):Panowie, jakiegos dual sima bez wodotryskow potrzebuje – ktos mial jakas stycznosc z tymi wynalazkami? Malo PLNow chcialbym zainwestowac
poza opcja wyżej niezły telefon za małe siano – bateria do 4 dni
Samsung D780
-
Fasola
Fasola napisał(a):ja mam samsunga duala ze zwykła klawiaturą i też jest taki problem, zawsze muszę sam blokować po rozmowie – żenada
Chyba na Gingerbreadzie się poprawiło. Jakoś teraz nie zauważam problemów – tylko w przypadku, kiedy sam się rozłączam muszę zablokować klawiaturę, a jak ktoś się rozłączy, to sam się blokuje.
Czy ktoś z was, używa Noki C7
jak rozwiązaliście problem zdjęć i filmików
.
mam na myśli to, że po zrobieniu zdjęć, czy przesłaniu od kogoś filmików (np dla dorosłych:D )
mieszczą się one w jednym folderze.
Po wybraniu folderu "zdjęcia" wszystko pokazane jest jak na dłoni, mimo, ze poprzedzielamy zawartość do odpowiednich albumów. Siedziałem nad tym 2,5 h i nie mogę nic wymyślić
mam na myśli to, że po zrobieniu zdjęć, czy przesłaniu od kogoś filmików (np dla dorosłych:D )
mieszczą się one w jednym folderze.
Po wybraniu folderu "zdjęcia" wszystko pokazane jest jak na dłoni, mimo, ze poprzedzielamy zawartość do odpowiednich albumów. Siedziałem nad tym 2,5 h i nie mogę nic wymyślić
-
Fasola
Witam panowie, Zastanawiam sie nad SONY ERICSSON'em XPERIA ARC Miał może ktoś z was do czynienia z tym telefonem ? Mam kilka do wyboru i ten jakoś mi sie spodobał. Był bym wdzięczny za jakąś pomoc co do tego telefonu, chodzi mi o użytkowanie czy sie nietnie itp.
http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia-arc-24m-gw-8gb-bez-locka-i1861172897.html
Aha no i może kilka słówek o xperii x10

Aha no i może kilka słówek o xperii x10
Zadowolony posiadacz japońca :D
- Od: 9 maja 2011, 14:39
- Auto: Mazda 6 2.0MZR-CD = Istny Szatan :)
Volvo S40 II
Ja właśnie zamówiłem Sony Ericsson J20. Jakie są opinie na temat tego telefonu?
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
-
MazdaKlubowicz99
może się mylę, ale według mnie kolejność powinna być odwrotna, najpierw zbieranie informacji i pytanie o opinie a potem zakup,
Ale ja jakiś po#$%^y jestem
Ale ja jakiś po#$%^y jestem
..::Born To Rise Hell::..
MazdaKlubowicz99 napisał(a):Ja właśnie zamówiłem Sony Ericsson J20. Jakie są opinie na temat tego telefonu?
Z góry dzięki.
Hazel nic specjalnego, telefon jak telefon.
choć na Twoim miejscu wolałbym troszkę dołożyć i kupić o niebo lepszego w995.
więcej opinii znajdziesz m.in. na serwisie www.mgsm.pl
MazdaKlubowicz99 napisał(a):
Ja właśnie zamówiłem Sony Ericsson J20. Jakie są opinie na temat tego telefonu?
Z góry dzięki.
Hazel nic specjalnego, telefon jak telefon.
choć na Twoim miejscu wolałbym troszkę dołożyć i kupić o niebo lepszego w995.
więcej opinii znajdziesz m.in. na serwisie www.mgsm.pl
telefon bdb, bateria dlugo trzyma. wygodne i proste menu, dobry aparat i nic dodac nic ująć, mam go od roku i naprawde polecam
pozdro
- Od: 1 wrz 2011, 22:04
- Auto: XEDOS 9 2.5 V6 KL-ZE
Do mnie jedzie już Samsung Galaxy S Plus. Jestem ciekawy jak się będzie sprawował. Wczoraj zrobiłem upgrade systemu w moim Hero do android 2.3.7 (cyanogenmod 7.1) i póki co bez fajerwerków – performance podobny do 6.1. Ogółem trochę ładniej wygląda ale to bardziej zasługa adw launchera niż samego systemu.
O zmieniasz w końcu telefon? 
Kurde mnie też już korci ale dla samej zasady...
Za długo mam Milestone. Chociaż póki co to najlepszy telefon jaki miałem. No nic... może po nowym roku 
BTW. Ja właśnie kilka dni temu wywaliłem CM7 na rzecz CM6 i muszę stwierdzić, że to był najlepszy krok jaki zrobiłem do tej pory. Jednak dopracowane Froyo jest lepsze od pseudo sportowanego Gingera. Eh ten bootloader.
Kurde mnie też już korci ale dla samej zasady...
BTW. Ja właśnie kilka dni temu wywaliłem CM7 na rzecz CM6 i muszę stwierdzić, że to był najlepszy krok jaki zrobiłem do tej pory. Jednak dopracowane Froyo jest lepsze od pseudo sportowanego Gingera. Eh ten bootloader.
loockas imo obecnie Motka robi świetne sprzęciki. Miałem Milestone 2 ale zostałem przy poręczniejszej Defy.
Mam też od kilku tygodni tablet Xoom – szkoda, że nie mój, ale czadowy.
A w przyszłości będę polował na – http://www.motorola.com/Consumers/PL-PL ... c_ev=click
Mam też od kilku tygodni tablet Xoom – szkoda, że nie mój, ale czadowy.
A w przyszłości będę polował na – http://www.motorola.com/Consumers/PL-PL ... c_ev=click

- Od: 17 paź 2006, 07:47
- Auto: Xed 6 2.0 V6-->Millenia 2.5 V6 --> Mondeo MKIV
Ano zmieniam telefon. Umowa mi sie konczy to skorzystalem z okazji. Co do CyanogenMod to ja zdarzylem sie juz do niego przyzwyczaic. W przypadku Hero jest o tyle kiepsko, ze na dzisiejsze czasy to juz archeo (bodajze jest to trzeci model telefonu z Androidem jaki pojawil sie na rynku). Galaxy S Plus jak na dzisiejsze czasy tez nie jest jakims wypasem. Ma jeden rdzen i 512 MB RAM. Jednak responsywnosc tego telefonu zrobila na mnie duze wrazenie – mysle, ze bede zadowolony. Przyczepic moglbym sie jedynie do ergonomii. Mam tu na mysli sam ksztalt telefonu – nie lezy zbyt pewnie w rece. I nie jest to kwestia samych rozmiarow – HTC Sensation jest chyba jeszcze wiekszy a nie ma z nim tego problemu. No ale coz, wszystkiego miec nie mozna – bynajmniej nie za 159zl...