Rolety przeciwsłoneczne Mazda 3 BK 2.0 LF
Strona 1 z 1
Czy ktoś z Państwa ma zainstalowane mazdowskie oryginalne rolety przeciwsłoneczne na tylnych drzwiach. Na stronie Mazdy wyglądają bardzo fajnie ale cenowo też jest pewnie fajnie. Interesuje mnie w jaki sposób jest to instalowane. Czy panel z roletą jest po prostu przykręcony do górnej krawędzi boczka drzwi czy może jest jakoś fajnie schowany w boczek. Na razie używam takie przyklejane do szyby ale muszę pamiętać żeby nie opuszczać całkowicie szyby do dołu bo wtedy roleta robi pstryk i juz jej nie ma na szybie. Przykręcane do drzwi mnie nie interesują bo nie chcę robić dziur. A więc co wybrać.
krew w moich żyłach Made in Japan
- Od: 13 maja 2011, 22:55
- Auto: Mazda 5CR LF 2008 2.0 Sport
była: Mazda 3BK LF 2.0 Top Sport
Mazda 323F 1.8
Mazda 323C 1.4
Oryginalne sa przykrecane. Znajomy mial je u siebie , moim zdaniem lepsza opcja jest przyciemnienie szyb folia.
Jakoś nie mogę się przekonać do przyciemniania szyb. Jeśli już to nie chciałbym tylko tylnych a przednich niestety nie da rady bo nie przejdzie przeglądu i daleko nie zajedzie bo policja każe zrywać na miejscu. Szkoda mogłaby naprawdę wyglądać całkiem nieżle z takimi ciemnymi szybkami.
Mazda 323F 1.8
Mazda 323C 1.4
Witam a czy da się do samochodu zamiast rolet kupić coś w stylu plisy. Zdawało mi się że gdzieś takie coś widziałem ale nie wiem czy to własna robota czy można coś takiego kupić.
-
marcini
Witam.
Oryginalne rolety przeciwsłoneczne na szyby tylnych drzwi widziałem na stronie dealera Mazdy Bołtowicz Warszawa. Na zdjęciu wyglądają całkiem ładnie. Ale nie wiem jak w rzeczywistości.
Oryginalne rolety przeciwsłoneczne na szyby tylnych drzwi widziałem na stronie dealera Mazdy Bołtowicz Warszawa. Na zdjęciu wyglądają całkiem ładnie. Ale nie wiem jak w rzeczywistości.
Mazda 323F 1.8
Mazda 323C 1.4
Strona 1 z 1