Czy to moze być wina pompy wtryskowej czy może to wtryski?
www.mazdaspeed.pl
mirekg6 napisał(a):A czy przyczyną zapowietrzania układu moze być nieszczelna pompa ?
Od kilku tygodni mam wyciek ropy przy cięgle gazu.
To tam się musi dobrze laćmirekg6 napisał(a):Od kilku tygodni mam wyciek ropy przy cięgle gazu
Czeka Ciebie wizyta u pompiarza – sam pompy nie naprawisz.mirekg6 napisał(a):Obroty warjują
Dobrze ze to nie DiTDmayer napisał(a):pompa umiera..
Tym własnie zajmują sie ludzie ktorzy zrobią to dobrze i dadzą gwarancje – bo chyba o to chodzi , zrobić raz i zapomniec ( Ja juz tego nie robię dlatego polecam pompiarza ktory zrobi to szybko i sprawnie.)JACU626 napisał(a):pompiarz tez Jarku nie potrzebny potrzebny ktoś kto zdejmie dekiel z pompy wytoczy w ośce rowek
JACU626 napisał(a): Pompa nie umiera, pompiarz tez Jarku nie potrzebny potrzebny ktoś kto zdejmie dekiel z pompy wytoczy w ośce rowek na dodatkowego oringa i pompa wyzdrowieje zeby . A jak tokarz będzie dobry to pasuje wybić tulejke z dekla i wbić wytoczoną nową.
JACU626 napisał(a):Riki ten oring z uszczelką w serwisie boscha kosztuje 7 zł zeby
Oring za 2 złote chyba mało by pomógł.....mirekg6 napisał(a):Powód złej pracy oprucz wielkiego przecieku to tona syfu w pompie i totalne rozregulowanie
Fachowość i znajomość tematu to podstawa.mirekg6 napisał(a):Gorąco polecam warsztat Sławka w Jawczycach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6